Stockholm

  • Destination:
  • Priser fra: 999DKK

Stockholm er uden tvivl en af Europas mest stilfulde hovedstæder hvad angår mode og kulturel levestil – det elegante skandinaviske design kan spottes overalt i bybillledet, og en gåtur langs fjorden i solnedgangen kan give minder for livet.

Udover et fantastisk arkitektonisk design både i gamle og nyere bygninger så er Stockholm også med i front, når det gælder mode og stilbeviste mennesker. En tur i byens gader vil byde på alt fra habitklædte unge mænd til iøjnfaldende punkere med en rå attitude. Restauranterne i Stockholm er vidunderlige – et skandinavisk køkken som har taget det bedste til sig fra de nordiske lande og genskabt sit eget gastronomiske mirakel.

Vi anbefaler en tur til Stockholm for dem, som elsker shopping, teater og lækre sene restaurantbesøg med et perfekt natteliv.

Hvad venter I på?

Shopping i Stockholm

Grandpaved Södermannagatan 21 South of Folkungsgatan

Vi anbefaler en tur til Grandpa til dem, som elsker vintage blandet med nutidens mode som Acne, Whyred og nogle af de andre svenske mærker – steder byder på alt fra modetøj, accesories til bøger og møbler.

Hvis man prøver at gå rundt i gaderne, vil man opleve den ene fede og stilede tøjbutik efter den anden – shopping er simpelthen et must i Stockholm!

Nattelivet i Stockholm

stockholm shopping

2.35:1 ved Berzelii Park, 103 25 Stockholm

Stockholm har natteliv for alle. Om man er til Jazz, hip hop eller soul, så vil man uden tvivl finde, hvad man leder efter. Er man til det hele, anbefaler Latamba en tur i 2.35:1s eftertragtede natklub, hvor man mixer alle ovenstående genrer til musikalske vidundere. Alle de vigtige mennesker i Stockholm tager hertil, så sørg for at kende nogen på gæstelisten!

Mange går glip af uendelig mange hippe, jazzede og stilede klubber i Stockholm, fordi de tit følger en forældet byguide over nattelivet, derfor anbefaler Latamba, at man går ud og søger nattens bedste sted helt tilfældigt og uden hjælp – man ved aldrig hvor man ender…

Transport:

Fly – man flyver til Arlanda Lufthavn, som er Stockholms internationale lufthavn. Herfra kan man tage Arlanda Express toget, der kører hver 15. minut mod Stockholm.

Bil – I bil kan man klare turen på omkring 6 timer fra København. Kør mod Malmø og fortsæt nord mod Hässleholm, Jönköping, Linköping, Nörrköping, Nyköping, Södertälje og så mod Stockholm.

Faktaboks:

Sprog – Svensk

Valuta – Svenske kroner