Bodrum

  • Destination:
  • Varighed: 14 days
  • Priser fra: 3,500DKK

En af Ægæerhavets mange perler er Bodrum – halvøen, hvor man oplever solskin døgnet rundt, ligger smukt ved foden af bjergene.

Generelt om Bodrum

bodrum havn

Ved ankomst vil man møde den dejlige sommerbrise, som man længes efter, når man tager på badeferie. Bodrum er den perfekte destination til alt, hvad der har med havet at gøre – badning, dykning, snorkling og andre former for vandaktiviteter er i verdensklasse.

Udover fantastiske strande kan man opleve kultur og historie på hvert et hjørne.
Ridderne byggede deres middelalderborg højt oppe på en bakketop, og selv Homer nedskrev at landskabet var umenneskeligt smukt. Bodrum er til for alle!

 

Hvad tilbyder Bodrum? 

Bodrum er fyldt med aktiviteter for alle.

Tag til Bodrums største kultursymbol Bodrum slot, som er mere end 700 år gammelt og oplev en helt speciel stemning og mystik, når man træder indenfor slottest gamle mure.

Er man mere vandinteresseret, burde man tage ud og dykke eller snorkle og opleve et hav fyldt med farver og fisk i de mærkeligste størrelser. Denne aktivitet er meget populær og koster ikke ret mange penge – til det vil Blue Cruise være ideel; oplev mennesketomme strande og bugter med lækkert klart vand. Bedre findes det ikke!
Bordrums natur er enestående, og derfor anbefaler Latamba, at man afsætter nogle timer til aktiviteter som løbeturer, vandreturer cykling eller noget helt andet.

Bodrum Swimming Pool Badeferie

 

Når aftenen nærmer sig og solnedgangen rammer kystlinjen, er det tid til at komme ud og nyde den lidt køligere men stadig varme brise i Bodrum. Tag til de lokale restauranter og oplev kulturen helt tæt på. Tyrkisk mad er utrolig lækkert og billigt, så derfor, husk at give drikkepenge til den hjælpsomme og venlige tjener.

Nattelivet i Bodrum er livligt, og der er garanti for at møde nye mennesker. Kom ud og dans og drik med de lokale eller nogle af tursisterne på de mange barer og diskoteker og vi vil garantere, at det bliver nogle aftener man sent vil glemme!

 

Transport

Fly – Når man flyver til Bodrum lander man i Milas-Bodrum International Airport, som ligger 36 km fra Bodrum. Herfra afgår der busser og taxi med faste priser.

Bil – Kør selv mulighed

Bus – Ukendt

 

Faktaboks

Sprog – Tyrkisk

Valuta – Tyrkisk lira