Warszawa

  • Destination:
  • Varighed: 7 days
  • Priser fra: 399DKK

Warszawa har været hovedstaden i Polen i mange år, og denne pulserende storby er for alvor kommet for at blive!

Siden Sovjetunionens fald har Warszawa været i en rivende udvikling, og i dag kan man roligt sige, at byen er en af Polens absolut mest besøgte destinationer. Hovedstaden har spillet en stor rolle i Europas historie, og derfor er denne by ideel for dem, som elsker kultur og historie krydret med storbyatmosfære.

Warszawa er dog ikke kun historie og ødelagte bygninger fra 2. verdenskrig – man vil få oplevelsen af moderne caféer, lækre gastronomiske restauranter og shoppingdistrikter i massevis! I sig selv er byen ret vild i form af de vilde typer for underholdning; stripbarer og topløs servering kan findes utrolig mange steder, men vær opmærksom på at mange af stederne kræver valid ID.

warszawa om natten

Rejsemålet.dk anbefaler en tur til Warszawa for dem, som naturligvis har en interesse for historie men også kunst, musik eller film.

Rejsemålet.dk anbefaler en tur til den gamle bydel Stara Miasto, hvor man kan opleve charmerende små gader fyldt med caféer, restauranter og butikker – her har man virkelig mulighed for at shoppe løs indtil fødderne falder af.
Når fødderne bliver trætte så tag og besøg resturanterne, for de ligger alle side om side, og her kan man naturligvis finde nationale retter, men det polske køkken er også kendt for at have den internationale del i orden.

Udover de fantastiske restauranter så er Stara Miasto med på UNESCOs liste over verdens kulturarv, og det siger allerede meget om Warszawas fascinerende område! En tur til det historiske museum på det gamle torv kan også varmt anbefales!

Transport

Fly – Man lander i Warszaw Frederic Chopin Airport, som ligger 10 km fra centrum. Herfra kan man finde billige busser eller taxi ind til byen.

Bus – Diverse busselskaber.

Bil – Tilgængeligt i bil.

Tryk på link – tryk ”Få rutevejledning” – skriv i felt A, Danmark og i felt B Warszawa– tryk ”Hent rutevejledning”.

Faktaboks

Sprog – Polsk

Valuta – Zloty