Las Palmas på Gran Canaria

  • Destination:
  • Priser fra: 2,499DKK

Las Palmas de Gran Canaria er øens hovestad og en af de mest poplulære områder på Gran Canaria – utrolig mange danskere rejser hertil hvert år for at opleve sol, badeferie og rigtige sydlige byoplevelser. Byen har lange strand med hvidt pulversand og varmt tyrkisblå hav krydret med ægte gastronomiske restauranter og charmerende butikker.

Generelt om Las Palmas de Gran Canaria

Las Palmas tilbyder ferieoplevelser for alle – udover det fantastiske natteliv, kan man tage på safari eller opleve diverse former for sport. Mulighederne for at dykke helt ned i kulturen hos de lokale er ideele i Las Palmas, da gæstfriheden er i verdensklasse.

Vi anbefaler en tur til Las Palmas, for dem som elsker badeferie, byliv og masser af aktiviteter.

Hvad venter I på? las palmas strand

 

Hvad tilbyder Las Palmas de Gran Canaria?

Oplevelser i Las Palmas

Latamba anbefaler følgende steder:

Catedral de Santa Ana – denne katedral er et arkitektonisk vidunder og med sine mange århundreders historie, er den blandt de største attraktioner i Las Palmas.

Parque Santa Catalina – når natten falder på, er dette området hvor byen samler sig igen for at fejre nattelivet. Barer og disk

las palmas de gran canaria natteliv byliv

oteker i massevis kan man finde, men om dagen er stedet også et besøg værd!
Strande i Las Palmas

Når man er i Las Palmas skal man tage til Playa de Las Canteras, som er en 4 km lang sandstrand med masser af liv og muligheder – stranden er symbolet på byen og dens indbyggere.

Latamba anbefaler, at man lejer en liggestol, da stærke vinde kan forkomme. Vil man ikke betale, kan man prøve at finde læ ved stenafskærmningerne eller beplantningerne.
Når klokken slår 12.00 og derefter, så husk at drikke rigeligt med væske i strandbaren, da solen er stærkest på dette tidspunkt.

Havet er utroligt lækkert, og man har rigtig gode muligheder for at dykke og udforske det fantastiske havliv. Finder man det for skræmmende med en tank på ryggen eller for dyrt, så lej da et par dykkerbriller og en snorkel.

Aktiviteter i Las Palmas

Området byder på alle former for sport. Udover havets mange muligheder med sejlsport og andre sjove vandaktiviteter kan man spille beach volley, fodbold etc.

 

Transport

Fly – Man lander i Las Palmas International Airport, hvorfra man kan leje bil, tage taxa eller tage bus ind til byen for få euro.

Bus – Tilgængeligt med diverse busselskaber.

Bil – Tilgængeligt i bil.

Tryk på link – tryk ”Få rutevejledning” – skriv i felt A, Danmark og i felt B Las Palmas de Gran Canaria – tryk ”Hent rutevejledning”.

Faktaboks

Sprog – Spansk

Valuta – Euro