Trysil

  • Destination:
  • Varighed: 14 days
  • Priser fra: 999DKK

Trysil er Norges største og bedste skidestination og har en af Europas bedste pister. Dette er grunden til, at tusindevis af danskere hvert år vælger at rejse hertil…
Den kølige vind og de højtbelliggende pister i Trysil kan præsentere et syn. som mange andre skidestinationer har svært ved at hamle op med – fjeldet og den fascinerende vildmark er blot nogle af tingene, man vil blive mødt af; Trysil er smuk og ægte!

Mere end 300 snekanoner dækker pisterne, og det betyder, at der ALTID er snesikkerhed i Trysil. Pisterne er rettet mod alle; børn og nybegyndere har venlige transportbånd og lifter til rådighed, hvor de mere øvede og eksperterne kan slå sig løs på de stejle og frygtindgydende sorte pister.

Trysil er meget kendt for sit koncept ”Ski inn & ski out”, som betyder at man oppe fra skiområdet kan stå på ski direkte ned til hytten hvor man bor. Rejsemålet.dk anbefaler Trysil til alle. Elsker I sne, leg og udfordring, så vil Trysil uden tvil være for jer!

Hvad tilbyder Trysil

Sværhedsmæssigt er Trysil er et sted for alle. Om du er ekspert eller nybegynder, så vil området uden tvivl passe perfekt til dig – Trysil ligger meget vægt på, at børnene og begynderne skal have plads, og at alt skal være på deres præmisser.

Er man til hop anbefaler Latamba en tur til Funparken, hvor man finder de berømte hop og rails, som er et sted, som især henvender sig til snowboardere, og går man efter de stejleste sorte pister, så tag nedfarten mod Høgegga.

Sulten rammer ofte de fleste oppe på pisterne, og derfor er Trysil ideelt for familier og de sultne, for oppe i skiområdet finder man mere end 18 forskellige spisesteder.

Grøn piste – 20 stk                                   Blå piste – 17 stk                                      Rød piste – 17 stk              Sort piste – 11 stk.                                                                 Langrend – 100 km.

Transport

trysil families skiferie

Fly – Flyv til Oslo/Gardermoen, som ligger omkring 150 km fra Trysil. Herfra kan man finde rutebus/tog eller leje en bil videre mod Trysil.

Bus – Diverse bureauer

Bil – For en rutebeskrivelse tryk link

Faktaboks

Sprog – Norsk

Valuta – Norske kroner