Bodø

  • Destination:
  • Varighed: 7 days
  • Priser fra: 2,000DKK

Bodø er utrolig smuk, og en tur hertil vil byde på havørne, vildt dyrliv og fantastiske udsigter.

Generelt om BodøBodø by

Normalt bliver Bodø kaldt for havørnenes by, og det er ikke langt fra sandheden. I dette område kan man opleve verdens absolut største bestand af denne kongelige fugl – synet, når den slår med sine vinger minder en virkelig om, at denne fugl er luftens hersker, og den kan for det meste ses over byen eller på øerne.

Bodø består selvfølgelig ikke kun af fugle, men også af andre spændende ting. Med en befolkning på knap 50.000 indbyggere er byen den anden største i Nord-Norge, og her kan man finde alt fra god shopping til spændende restauranter og faciliteter. Hver eneste år oplever byen mere end 1,5 millioner passere forbi for at opleve, hvad området har at byde på.

Latamba anbefaler en tur til Bodø til dem som elsker natur og dyreliv, krydret med en fantastisk charmerende by.

Hvad venter I på

Bodø ferie

 

Hvad tilbyder Bodø?

En tur til Saltstraumen, som er verdens største malstrøm kan varmt anbefales. Ved dette vidunder passerer der mere end 400 mill m3 vand med en hastighed på omkring 20 knop. Den er 150 km bred og 3 km lang. I området kan man også fiske.

Luftfartsmuseet er utroligt populært og ligger i Bodøs centrum. Man kan ikke undgå at se den, da dens specielle form og glasfacade virkelig falder i øjnene. Inde i museet kan man finde to haller med civile fly og militærfly.

 

Området i Bodø er særegnet til udendørsaktiviteter. Tag på vandreture eller lej en cykel og begiv dig ud i den smukke natur. Rigtig mange mennesker kommer til Bodø for at fiske, og området har nogle af de bedster steder i Norge – de mange elve og søer byder på laks af høj kvalitet.

 

Transport

Fly – Man lander i Bodø Airport, som ligger et par km fra byens centrum. Derfra kan man faktisk gå eller tage en taxa for omkring 60 norske kroner.

Bus – Diverse busselskaber

Bil – Tilgængeligt i bil.

Tryk på link – tryk ”Få rutevejledning” – skriv i felt A, Danmark og i felt B Bodø– tryk ”Hent rutevejledning”

 

Faktaboks

Sprog – Norsk

Valuta – Norske kroner