Jotunheimen

  • Destination:
  • Varighed: 7 days
  • Priser fra: 3,700DKK

Jotunheimen bliver betragtet af mange skientusiaster som Norges skiparadis, og det vil enhver bekræfte, så snart man står på toppen af en piste og ser ud over vildmarken og fjeldene. Et syn som mange husker resten af livet.

Generelt om Jotunheimenjotunheimen ferie

Udover almindelige alpine pister så tilbyder Jotunheimen over 300 km langrendsløjper, hvor man har mulighed for at komme helt tæt på Norges naturliv og nyde den friske luft.

Disse langrendsløjper er delt ind efter sværhedsgrader, sådan at både børn og eksperter kan komme afsted!

Jotunheimen er ideel for alle, og det er en af grundene til, at så mange danskere rejser hertil! Uendelig mange muligheder både for familier og eksperter ligger rundt omkring på de forskellige alpine pister, og det er op til en selv hvor man starter. Tag til Lemonsjøen, som ligger i Vågå mellem Oslo og Trondheim. Her kan man komme med den 1400 m lange skilift op til fjeldene og starte sine nedfarter.

Når sneen smelter, kan man om sommeren vandre, fiske og prøve forskellige former for ekstremsport. Jotunheimen har Norges største fjelde, og disse er med til at sætte scenariet for de forskellige aktiviteter.

Latamba anbefaler Jotunheimen til dem, som elsker at stå på ski og nyde den fantastiske natur aktivt.

Hvad venter I på?

jotunheimen skiferie

Hvad tilbyder Jotunheimen

Lemonsjøen er perfekt for familien og langrendselskerne. Pisterne er yderst børnevenlige, men tag endelig ikke fejl, for selv de mest øvede vil blive udfordret af de røde og sorte pister. Elsker man fart og hop så tag til Snowparken, hvor man bl.a. kan finde en halfpipe og mange andre forskellige udfordringer. Offpiste er udmærkede i Jotunheimen, og dem finder man både over og under trægrænsen.

Pister i Lemonsjøen

Grønne pister – 1 km                                Blå pister – 3 km                                      Røde pister – 3 km                       Sorte pister – 1 km

Rent sværhedsmæssigt tilbyder Jotunheimen skioplevelser for alle. Både børn og de mere øvede.

Transport

Fly – Nærmeste lufthavn er Oslo International Airport. Lej en bil eller tag bus/tog.

Med bil: Via E16  til Fagernes: 267 km. Via E6 Gudbrandsdalen: 288 km

Bus – Diverse bureauer

Bil – For en rutebeskrivelse tryk link. Tryk efterfølgende ”Få rutevejledning” og skriv i A: Vågå og i B: Danmark

Faktaboks

Sprog – Norsk
Valuta – Norske kroner