Idre Fjäll

Idre Fjäll er det perfekte sted for skielskere og friluftsmennesker. Utrolig mange børnefamilier rejser hertil, fordi området er særdeles velegnet til børnene og for begyndere; det skal dog siges, at selv de bedste får taget pusten, når de bevæger sig op på ”Chocken”, som er Nordens stejleste piste.

Generalt om Idre Fjäll Familievenlige skiture

Mange familier vælger Idre Fjäll, fordi de ønsker hele pakken – udover skisport kan man opleve et stort udvalg af aktiviteter så som svømmehal med boblebad og sauna, tennis, bordtennis, gymnastikrum og meget mere.

Alt er i gåafstand, og så snart man står op om morgenen, kan man tage skiene på ved døren og begive sig ud!

Idre Fjäll er også utrolig smuk om sommeren med sine fantastiske bjerge og skove. Mange vandrere kommer hertil hvert år for at udforske området med fiskeri og sport.

Byen Idre har alt, hvad hjertet begærer med sine hyggelige små restauranter og butikker.

Hvad venter I på?

 

Hvad tilbyder Idre Fjäll?

Idre Fjäll et paradis for børn

Sjov og god sne i Norge

Hvert eneste år er Idre Fjäll snesikkert, hvilket har betydet, at rigtig mange danskere rejser hertil. Pisterne er perfekte for børnene og begyndere, men er man mere øvet, så anbefaler Rejsemålet.dk en tur ned af ”Chocken”, som er nordens stejleste piste – på eget ansvar naturligvis.

 

Bjergvandring og sommer aktiviteter i Idre Fjäll

Idre Fjäll er også utroligt populært om sommeren, hvor muligheder for ekstremsport og fiskeri forkommer. De smukke bjerge byder på noget af Sveriges bedste vandring, så husk at pakke et par gode vandrestøvler!

Pister

Pisterne er godt fordelt til alle niveauer, og området er særdeles velegnet til børnefamier.

Blå piste – 10 km                                       Rød piste –  5 km                                       Sort piste – 10 km    Langrend – 56 km

 

Transport

Fly – Mulighed for at flyve enten til Stockholm Arlanda Aiport eller Oslo Gardermoen Airport, og derfra leje bil eller tage bus.

Bil – Fra København mod Idre Fjäll. Tryk på Link  – Tryk på ”Få rutevejledning”. Skriv i feltet A København og tryk ”hent rutevejledning”.

Fra Jylland mod Idre Fjäll. Tryk på Link –  Tryk på ”Få rutevejledning”. Skriv i feltet A  Århus eller Ålborg og tryk ”hent rutevejledning”.

Bus – Tilgængeligt med diverse busselskaber eller rejseselskaber.

 

Faktaboks

Sprog – Svensk

Valuta – Svenske kroner
Pister I alt – 29 km
Sværhedsgrad – Let til øvede

Snowboardpark

Svømmehal