Innsbruck

  • Destination:
  • Varighed: 7 days
  • Priser fra: 3,800DKK

Det er svært at finde en by, som rummer kultur, kunst, skisport og natteliv. Innsbruck har det! 800 år gamle Innsbruck er hovedstaden i den østrigske delstat Tyrol. Dens beliggenhed gør byen til drømmedestinationen for alle. Man finder blandt andet ski og snowboard om vinteren og bjergbestigning og vandring om sommeren.

Bymidten er fyldt med betagende og smukke historiske bygninger og hele byen er omgivet af bjerge. Langs Innsbruck snor floden Inn sig, hvilket giver byens besøgende en fantastisk natur oplevelse.

Hvad tilbyder Innsbruck?

 Innsbruck har gode shoppemuligheder, butiksvinduerne er fyldt med lokale og internationale produkter – byen er stedet hvor enhver kan få slukket sin indre shopper!

Tag til Kejserpaladset som er bygget i sengotisk arkitektur og stammer helt tilbage fra 1460 og se den store hal Riesensall som er malet smukt i hvid og guld – dette er en ting, som skal opleves!

innsbruck ski

Byens mange restauranter byder på alt fra wienerschnitzel til apfelstrudel. Udover traditionelle østrigske restaurenter, kan man

finde andre, så som italienske og spanske.

Pister og sværhedsgrader 

Pister: 65 km                        Langrend: 30 km                                        Vandrestier: 47 km

Skiområdet i Innsbruck er for begyndere til øvede.


Transport

innsbruck skitur

 

Kør selv mulighed.

Bus – tilgængelig

Fly – Direkte med fly 4 km fra byens centrum, hvorfra man kan finde minibusser, taxi eller busser ind mod byen.
Faktaboks

Sprog: Tysk

Valuta: Euro

Sværhedsgrad: let-middel-svært.
Skibus: Gratis