Trebinje

  • Varighed: 4 days
  • Priser fra: 499DKK

En af de mest populære destinationer i det sydlige Bosnien & Hercegovina er den mellem store romantiske by Trebinje. Rigtig mange turister rejser her til for at opleve Bosniens charme, klima og naturligvis for at svømme og opleve adriaterhavet, der kun ligger 20 kilometer væk. Kroatien er nemlig lige ved siden af, og derfor kan […]

En af de mest populære destinationer i det sydlige Bosnien & Hercegovina er den mellem store romantiske by Trebinje. Rigtig mange turister rejser her til for at opleve Bosniens charme, klima og naturligvis for at svømme og opleve adriaterhavet, der kun ligger 20 kilometer væk. Kroatien er nemlig lige ved siden af, og derfor kan man lige så godt tage to fluer med et smæk.

Selve navnet Trebinje er rigtig gammel, og man finder skrifter om byen helt tilbage fra det 12. århundrede. Der er gode muligheder for cafeliv, shopping og naturoplevelser. Restauranter er der massevis, hvilket blot betyder, at du nemt kan tilbringe rigtig mange dage i byen uden at kede dig.

Hus til salg i Trebinje – Kuca Trebinje.

Derudover kan du tage en svømmetur i den store olympiske udendørs svømmehal eller i byens lokale flod, der besøges af rigtig mange lokale og turister i løbet af de varme sommer måneder. Der er masser af natteliv, og du har gode muligheder for at danse disko hele natten til billige penge.

trebinje ferie