Hovden

Generelt om Hovden

Hovden er en af Norges mest snesikre skidestinationer, og utrolig mange danskere rejser hertil hvert år. Området byder på pister i alle sværhedsgrader, og derfor vil man opleve både toptrænede skiløbere og begyndere.

Hovden er placeret midt i Syd-Norge og udover perfekt skiløb, så tilbyder stedet utrolig mange ting så som museumsbesøg, vandring i naturen og hyggelige skicentre.
Man skal lede længe i Norge for at finde en skidestination, hvor alt er i gå afstand, og Hovden er en af dem.

Latamba anbefaler en tur til Hovden for dem som ønsker en snesikker destination og et sted, hvor man kan finde pister både for begyndere og mere øvede. Rigtig mange familier rejser hertil!

Hvad venter I på?

Hvad tilbyder Hovden? 

Blå pister – 8 km                Røde pister – 9 km             Sorte pister – 3 km             Langrend – 170 km

hovden skiferie

Rejsemålet.dk anbefaler en tur til Tusseland for de mindre børn, hvor mulighed for leg og sjov finder sted. Her kan de komme på rullebånd og leje med de mange legefigurer.

Skulle man blive træt af skiløbet, vil en tur til de tropiske badelande være en fantastisk oplevelse. Her kan man få muligheden for at svømme udendørs, sådan at man samtidig kan nyde de fantastiske udsigter. Rigtig mange holder af at tage på kanoture eller prøve skøjtebanen.

Fly – Man kan vælge at flyve til Oslo, og derfra leje en bil eller tage bus til Hovden. Turen er omkring 270 km. Transport:

 

Bus – Med diverse bureauer.

Bil – For en rutevejledning tryk på dette link.

Faktaboks:

Sprog – Norsk
Valuta – Norske kroner

Hovden skitur familie

 

Snowpark – Ja
Offpist – Ja
Terræn park – Ja