Rawai

  • Destination:
  • Priser fra: 3,000DKK

Rawai ligger i Phukets sydlige del og er den ultimative rejse for krop og sjæl. Solens og havets helbredende energi får selv de mest stressede mennesker til at slappe af.
Rawai er mindre turistet end de andre Thailandske byer, og dette burde blive udnyttet. Nyd derfor en lækker badetur i det klare vand eller tag på organiseret jungletrekking og oplev ægte jungle siddende på elefantryg

Fly og hotel til Rawai

Rawai badeferie

Utrolig mange danskere vælger at besøge Thailands skønhed, og det er der god grund til.

Høflighed og betjening i verdensklasse er, hvad mange oplever, og det, blandet med asiatisk kultur, er den perfekte feriemix. Luksushoteller med spa og panoramaudsigt kan findes overalt sammen med almindelige bungalows. Rawai er kendt for sine fantastiske restauranter med fiskeretter, der er michelinstjerner værd.

Vi anbefaler en tur til Rawai for dem, som ønsker varmt klima, badevenlige strande og muligheder for aktiv ferie.

Hvad tilbyder Rawai

Aktiv ferie i Rawai

Rawai er mildt sagt for alle! Om man kommer med kæresten eller børnene, så vil Rawais mangfoldighed tilfredsstille enhver.
Tag en tur til stranden og lej eller køb et par dykkerbriller og snorkl dagen lang med havets farverige fiskeliv. Dykkerskoler findes naturligvis til dem, som ønsker lidt mere dybde og udfordring.

De fleste områder i Rawai har alle former for sport – alt fra fodbold, tennis til sejlads og fiskeri, derfor husk at pakke fritidsskoene og gåpåmodet!

Mange af de besøgende tager til Thailand for at opleve ægte jungletrekking. Tag til nationalparken Koh Sok og trek igennem den varme og livlige, ældgamle jungle. Mødet med de drillende aber og spændende planter og synet af de dybe kløfter, små søer og floder vil blive en oplevelse for livet og blive fortalt til venner og familie igen og igen!

Transport

Fly – Den nærmeste lufthavn ligger 48 km væk og hedder Phuket International Airport.
Herfra kan man tage lokal bus, eller få arrangeret transport, hvis man rejser med et rejseselskab.

Bil – Ukendt

Bus – Ukendt

Faktaboks:

Sprog – Thai

Valuta – Baht