Phuket

  • Destination:
  • Priser fra: 3,199DKK

Phuket er uden tvivl danskernes mest fortrukne rejsedestination i Thailand. Øen rummer alt, hvad hjertet begærer og meget mere! Tag på opdagelse i de gamle frodige regnskove eller besøg de buddhistiske templer og oplev en kultur og religion helt tæt på. Thailands bedste strande findes på Phuket og med deres krystalklare vand og hvide puddersand er de også med i toppen af verdens bedste – lej eller køb et par dykkerbriller og udforske det dybe og mystiske havunivers, der er fyldt med farverige fisk og et livligt koralliv.

Gæstfriheden er noget for sig i Thailand, så derfor skal man forberede sig på høflige tjenere og smilende mennesker på hver et gadehjørne.

Latamba anbefaler en tur til Phuket for at opleve romantik, kultur og familievenlighed i verdensklasse. Phuket skal ikke ses, men opleves!

Patong i Phuket

phuket strand aften

Phukets topattraktion er uden tvivl Patong, Karon og Kata
Stranden er lidt over 3 km lang og byder på afslapning og aktiviteter i stor stil. Snup en liggestol og parasol for kun 100 baht pr. dag og nyd panoramaudsigten med en smagsfuld cocktail i hånden. Patong Beach er kendt for sit lave vand, og derfor tager rigtig mange børnefamilier hertil.

I Patong Beach er havet altid varmt og klart, så derfor anbefaler Latamba, at man lejer eller køber et par dykkerbriller og en snorkel for at udforske havets farverige univers – alt fra fisk i alle farver til en havbund med sand og planter i de mærkeligste kulører.

De, som ønsker at dykke endnu dybere, kan selvfølgelig finde et dykkercenter og få eksperter til at hjælpe med at udforske verdenen under havet. Mulighed for OpenWater Certifikat

Vandaktiviteterne er i verdensklasse, hvor man kan opleve alt fra sejlads, fiskeri til paragliding og jetskiing. Til de mere eventyrslystne kan en jungletrekking tur på elefantryg give uforglemmelige oplevelser.
Ikke langt fra Patong Beach ligger Koh Sok National Park, hvor man kan jungletrekke og opleve en ældgammel jungle med legende aber, søer og scenarier, man aldrig kunne have forestillet sig.

Shopping og natteliv i Patong Beach

Shopping er der masser af på Thawiwong Road, hvor man kan finde alt fra tasker, film, tøj og lækkert mad til billige penge. Søg mod strandområdet for at finde uendelig mange boder, som også har alt fra a-z for billige penge.

Når natten falder på, vågner Patong Beach på ny. Lys og musik er alle vegne, men især på Bangla Road. Her kan man finde store diskoteker, barer og caféer. De flester steder tager diskotekerne omkring 250 baht for entré.

 

 

Karon i Phuket

phuket strand

Phukets topattraktion er uden tvivl Patong, Karon og Kata

Strand og vandaktiviteter i Karon Beach

Karon Beachs lange gyldne sandstrand er formidabel til børnefamilier og personer, som ønsker et roligt hav. Tag en forfriskende svømmetur fra den bagende sol eller bliv liggende i skyggen med en smagsfuld cocktail i hånden

Karon Beachs havområde tilbyder utrolig gode muligheder for snorkling og dykning – oplev en havbund fyldt med liv og farver med et professionelt dykkerhold eller snup snorklen og udforsk havet på egen hånd.

 

Aktiviteter i Karon Beach

Aktiviteter er der mange af. Alt fra tennis, fodbold, beach volley, fiskeri til mere ekstreme former for aktiviteter, så som jungle trekking i Koh Sok National Park, hvor mødet med drillende aber og spændende planter er på dagsordenen.

For dem, som ønsker mere ro, anbefaler Latamba en tur til den nordlige del af Karon Beach, hvor man kan finde menneskeforladte strande, der giver en Robinson Cruso stemning. Området giver rigtig god mulighed for afslapning og naturoplevelser i verdensklasse.

Kata i Phuket

Phukets topattraktion er uden tvivl Patong, Karon og Kata

På blot få år er Kata Beach stormet frem over de mest besøgte områder i Phuket. phuket ø Det er der et simpelt svar på – mangfoldighed! Selv om Kata Beach er et forholdsvis roligt område, så tilbyder stedet uendelige mange aktiviteter og spændende seværdigheder.

Tag ud og lej eller køb et par svømmefødder og dykkerbriller og udforsk havets uendelige univers – små farvede fisk og en fantastisk havbund, kan blive succesen til de bedste feriebilleder! Til dem, som ønsker at tage skridtet videre, kan man tage rigtigt ud at dykke i en af de mange dykkercentraler rundt omkring.
Udover havets aktiviteter kan man spille beach volley, fiske og tage på jungle trekking i Khao Sok National Park og opleve ægte ældgammel jungle med legende aber og specielle planter.

Mange tager til Kata Beach for at slappe af på nogle af verdens bedste strande. Havet er klart og lyseblåt, og det er fristende at storme i vandet og blive kølet af solens konstant bagende stråler. Vandet er roligt og lavt, hvilket gør det ideel for børn, så husk at tage skovl og spand med!

Shopping og restaurantbesøg er rigtig godt og billigt! Thailand er kendt for at servere nogle af verdens bedste fiskeretter, og det, blandet med gæstefriheden, er en oplevelse værd!

Transport:

Fly – man flyver til Phuket International Airport, hvorfra busser, minibusser og taxi afgår mod den ønskede destination.

Bil – ukendt

Bus – ukendt

Faktaboks:

Sprog – Thai
Valuta – Baht