Koh Samui

  • Destination:
  • Priser fra: 3,999DKK

Koh Samui er en af Thailands smukkeste og mest frodige øer. Udover turistindustrien, så lever Koh Samui af de mange kokosplantager.
Hvert år rejser mange tusinder turister hertil, hvilket betyder, at der ikke er mange uberørte steder – fordelen er, at området har alt hvad hjertet begærer for enhver rejsende. Øen kan berejses på omkring 1 time med køretøj.

Generelt om Koh Samuikoh samui ø

Thailand er kendt for sine venlige mennesker og gæstfrihed i verdensklasse, og derfor vil man opleve en afslappet stemnning og hygge. Strandene er fantastiske og med deres hvide pulversand og krystalklare hav, lokker de enhver til afkølning fra den bagende sol.

Latamba anbefaler en tur til Koh Samui, hvis man ønsker romantik og familievenlighed.

Hvad venter I på?

Hvad tilbyder Koh Samui?

Rundt om øen

Mulighederne for at finde uberørte steder på Koh Samui forekommer! Lej en knallert og tag ud til nogle af de små landsbyer og oplev ægte kultur og traditioner hos de mange venlige thailandske familier eller følg kysten rundt og se de hvide strande suse forbi og stop ved de klare vandfald og få en kold dukkert.

 

koh samui ferie

Chaweng Beach på Koh Samui

Chaweng Beach er en af de bedste strande på hele Koh Samui. Med det tyrkisblå hav og en middeltemperatur fra 28-30 grader er stedet ideel til børnefamilier og vandaktiviteter.
Lej eller køb et par dykkerbriller og udforske det livlige og farverige hav fyldt med små og store fisk. Latamba anbefaler, at man tager til den nordlige ende af bugten med det lave vand, hvor rigtig gode muligheder for snorkling finder sted.
Eftersom Chaweng er det største område på Koh Samui, så har det også rigtig gode muligheder for shopping og restaurantbesøg. Når natten falder på, vågner området for alvor og diskotekerne og barerne bliver områdets midtpunkt.

Transport:

Fly – man lander enten i Bankok International Aiport eller Phuket International Airport, hvorfra indenrigsfly afgår mod Koh Samui. Derfra er der mulighed for minibus til den ønskede destination. Fly anbefales, da indenrigsflyvning er billigt i Thailand –  for mere information http://samui.sawadee.com/airport/air_transfer.html.
Bil – Ukendt

Bus – Ukendt

Faktaboks:

Sprog – Thai
Valuta – Baht