Lissabon

  • Destination:
  • Priser fra: 2,199DKK

Generelt om Lissabon Lissabon er uden tvivl en af de mest besøgte destinationer i Portugal. Med sin historie og kultur er hovedstaden en af Europas oversete storbyer, og derfor har vi fra Latamba valgt den til at være en af vores fortrukne destinationer. Byen er utrolig romantisk og atmosfæren er afslappet – det milde klima […]

Generelt om Lissabon

Lissabon er uden tvivl en af de mest besøgte destinationer i Portugal. Med sin historie og kultur er hovedstaden en af Europas oversete storbyer, og derfor har vi fra Latamba valgt den til at være en af vores fortrukne destinationer.

Byen er utrolig romantisk og atmosfæren er afslappet – det lissabon feriemilde klima gør sit for sjælen, og man kan ikke undgå at slappe af, noget som ikke er normalt for storbyer, og derfor er Lissabon en af de helt særlige. Naturligvis kan man opleve shopping boulevarder og cafeer, men træder man ind på de rigtige gader og distrikter, kan man opleve den ægte stemning fra oldtidens Europa.

Lissabon er en af de få vestlige byer i Europa, som vender mod havet og med sine charmerende afblegede limstenshuse byder stedet alle velkommen året rundt.

Latamba anbefaler en tur til Lissabon for dem som elsker romantiske storbyer krydret med historie og kultur samt shopping i verdensklasse.

Hvad venter I på?

Hvad tilbyder Lissabon?

Lissabon er en gammel idyllisk storby. Byens charme ligger i dens romantiske arkitektur og fortidens ånd, der præger hele byen. Dog nogle dele mere end andre. Baxia er Lissabons centrum og er der, man skal søge hen, hvis man vil shoppe. Efter en eventuel shoppetur, kan man slappe af på en af de

lissabon bro

mange hyggelige restauranter som Barrio Alto har at byde på. Samme sted er der desuden også mulighed for at høre musik på de forskellige spillesteder eller tage på natklub og feste på ægte portugisisk manér. Steder i Lissabon man dog ikke skal gå glip af, er Alfama og Castelo som er de ældste og smukkeste dele af Lissabon. Her hersker en gammeldags stemning fra tiden, hvor fine herrer fik pudset sko i små shops, og stilfulde damer fik sat hår i en fornem frisørsalon. Man finder desuden også gamle caféer og andre charmerende butikker som skræddere, syersker og modister. Santa Maria de Belém er også et besøg værd med dets mange historiske steder og monumenter. Belém er fx kendt som det sted, hvorfra mange portugisiske opdagelsesrejsende startede deres eventyr.

Transport

Fly – Man lander i Lissabon International Airport, som ligger 7 km uden for hovedstadens centrum. Herfra kan man leje taxa eller tage bus ind mod byen for billige penge.

Bus – Med diverse busselskaber

Bil – – Tilgængeligt i bil.

Tryk på link – tryk ”Få rutevejledning” – skriv i felt A, Danmark og i felt B Lissabon– tryk ”Hent rutevejledning

Faktaboks

Sprog – Portugisisk

Valuta – Euro