Ibiza

  • Destination:
  • Varighed: 7 days
  • Priser fra: 3,800DKK

Utrolig mange mennesker rejser til Ibiza udelukkende for at opleve det vilde natteliv, som har været Spaniens kendetegn i mange år. Øen tiltrækker mange rige jetsettere og festglade unge mennesker, der boltrer sig om dagen langs de gode sandstrande med det klare og gennemsigtede vand og om natten på byens mange diskoteker og barer.

Generelt om Ibiza

Ibiza i Spanien har været et af de hotteste steder i mange år – kridt danseskoene, for en tur til Ibiza vil bestå af fest, cocktails og dans til den lyse morgen.

Ligesom andre byer har Ibiza rigtig gode muligheder for shopping, hvor man kan købe løs på de mange små markeder eller i de attraktive butikker.

Ibiza er dog ikke kun fest og dans, men byen har også sin tilhørende historie og middelhavskultur. I gamle dage var byen kendt for salt og landbrugsprodukter så tøv endelig ikke med at tage på de forskellige museer og del oplevelserne med de lokale.

Latamba anbefaler en tur til Ibiza for festglade mennesker, der ikke er bange for at være vågen til den lyse morgen og til dem, som elsker at bade og slappe af dagen lang på de mange sandstrande.

Hvad venter I på?

Hvad tilbyder Ibiza? 

Oplevelser på Ibiza

En af de største attraktioner og oplevelser på Ibiza er det legendariske natteliv. Rejsemålet.dk anbefaler en tur til verdens største diskotek ”Privilegie”, ”Es Paradis” der er kendt for sine vandfester og ”Amnesia” som står for skummet!

Naturen er fantastisk på Ibiza – kysten er storslået og med sine smukke bugter og dramatiske bjerglandskaber, kan man rolig sige, a

ibiza strandt øen er en af Spaniens smukkeste.

Øen tilbyder den bedste badeferie langs de brede strande med den hvide puddersand, og en tur i det tyrkisblå hav vil bestemt gøre dagen bedre.

Rejsemålet.dk anbefaler desuden en tur til Museo Arquelogic, der bestemt er et besøg værd, og hvor man har mulighed for at opleve en af verdens bed

Restauranterne er også Ibizas kendetegn med det charmerende gastronomiske køkken – tapasbarer og paella står ofte på menuen, men tøv endelig ikke med at prøve andre fiske- og skaldyrsretter.ste samlinger af puniske genstande.

 

Transport

Fly – Man lander i Ibiza Airport, som ligger cirka 7 km. fra centrum. Her kan man finde taxi og busser for billige penge ind til byen.

Bus – Tilgængeligt med diverse busselskaber.

Bil – Tilgængeligt i bil.

Tryk på link – tryk ”Få rutevejledning” – skriv i felt A, Danmark og i felt B Ibiza– tryk ”Hent rutevejledning”.
ibiza

Faktaboks

Sprog – Spansk

Valuta – Euro