Grenada

  • Destination:
  • Varighed: 7 days
  • Priser fra: 4,800DKK

Granada er en sydlig by i Spaniens provins Andalusien. Varmen og den sydlige kultur byder mange tusinder af turister og besøgende velkommen hvert eneste år. Området har fantastisk natur i form af Sierra Nevada bjergkæden og floderne Darro og Genil. Ikke langt fra byen er kysten, hvor man kan slappe af på de store og brede sandstrande med det tyrkisblå hav.

Generelt om Granadagranada by kultur

Granada er en af Spaniens mest besøgte byer og det er med god grund – i nærheden ligger det fascinerende mauriske palads Alhambra, som er med på UNESCOs liste over kultur verdensarv. Kulturen og historien i Granada har tydeligvis sat sine spor i byens gader, derfor vil man opleve ægte spansk livsstil og traditioner.
Byens infrastruktur fungerer perfekt, hvilket betyder, at det er nemt at komme rundt til alle attraktionerne for billige penge. Shopping og restaurantbesøg er ideelt, for så får man virkelig muligheden for at dykke helt ned i kulturen.

Rejsemålet.dk anbefaler en tur til Granada for dem, som elsker byferier fyldt med varme, kultur og fantastisk natur.

Hvad venter I på?

Hvad tilbyder Granada

Oplevelser i Granadagranada by

Rejsemålet.dk anbefaler en tur til La Alhambra, der bliver betragtet som en af verdens 7 vidundere. Dette fascinerende komplekse palads fyldt med haver, natur og arkitektoniske mirakler er en af grundene til, at Granada får besøg af så mange turister. Dette er et must, når man er i Granada.

 

Tag en tur til La Catedral de Granada, som er en af byens smukkeste bygningsværker. Katedralen er et arkitektonisk vidunder og må ses! NB: vær opmærksom på tasketyve.

Restaurantbesøg og shopping i Granada

Restauranterne i Granada er fantastiske og kan varmt anbefales. Tag til Arrayanes hvor man kan opleve ægte Marokkansk mad. Ellers anbefaler Rejsemålet.dk at man prøver lidt af hvert i Granada, da vi ikke er bange for, at man bliver skuffet nogen steder!

Granada er en by i konstant udvikling med et hav af shoppingmuligheder. Tag til Granadas gamle kvarter, som ligger tæt på katedralen og shop løs i de mange butikker eller til Alcaiceria gaderne, hvor man kan finde små charmerende butikker fyldt med gaver, juveler og håndarbejdet kunst.

Transport

Fly – Man lander i Granada Airport, som ligger cirka 12 km fra byens centrum. Herfra kan man finde taxi for omkring 25 euro ind til centrum.

Mange vælger at flyve til Malaga for at spare penge. Når man lander i Malaga International Airport, forventes der en køretur på kun 90 min. Rejsemålet.dk anbefaler, at man tager et tog Malaga – Granada.
Få mere information

Bus – Tilgængeligt med diverse busselskaber.

Bil – Tilgængeligt i bil.

Tryk på link – tryk ”Få rutevejledning” – skriv i felt A, Danmark og i felt B Granada– tryk ”Hent rutevejledning”

Faktaboks

Sprog – Spansk

Valuta – Euro