Miami Beach

  • Destination:

Miami Beach er stedet for stjernerne! Området er kendt for sin luksuriøse strand og Ocean Drive. Ocean Drive er den populære gade langs stranden fyldt med lækre restauranter, natklubber og barer. Er man tjekket, og vil man noget i Miami, hænger man ud sammen med de kendte i Ocean Drive!

Generelt om Miami Beachmiami beach billeder

Indflydelsen fra Cuba, Haiti og Jamaica har sat sine aftryk i Miami – Det langsomme tempo og mentaliteten, ”man når det man når, og der er ingen grund til at forhaste sig”, er blot et af de første indtryk, der mærkes i atmosfæren.

Er man til blågrønt hav, smukke palmer og lækre strande, må man opleve Miami Beach!

Hvad tilbyder Miami Beach

Når man sætter sin fod i Miami, skal man være forberedt på at opleve og mærke en susende følelse af USA’s måske mest fantastiske destination!  Det nyrenoverede Deco-distrikt og de fascinerende kultur- og kunstscener giver udmærket modstand og modspil til storgiganten New York.

Det vilde by- og natteliv kan udfordre enhver – Ocean Drive, Lincoln Road Mall er de mest attraktive områder, og hvis man ikke er et havmenneske, kan man tage ud til Venetian Pool, som er verdens smukkeste svømmepøl.

 

miami beach surfers paradise