Split

  • Destination:
  • Priser fra: 600DKK

Generelt om Split Split er placeret midt i Kroatien, og med sin romantiske barokstil og naturskønne omgivelser er den blandt danskernes mest besøgte byer… Split er en af de Dalmatiske byer, som er på UNESCO’s World Heritage liste, og med sin middelalderlige indretning vil man få oplevelsen af en ferie i en anden verden. Gastronomien […]

Generelt om Split

Split er placeret midt i Kroatien, og med sin romantiske barokstil og naturskønne omgivelser er den blandt danskernes mest besøgte byer…

Split er en af de Dalmatiske byer, som er på UNESCO’s World Heritage liste, og med sin middelalderlige indretning vil man få oplevelsen af en ferie i en anden verden.
Gastronomien har naturligvis sit fokus på adriaterhavet og alt, hvad man får serveret, er ikke mere end et par timer gammelt – de små butikker og boder findes naturligvis men tag endelig ikke fejl af kapellerne og de mægtige paladser, som danner et godt billede af byen Split.

split kroatien

Splits placering på den grønne halvø giver byen utrolige naturområder, og ikke mindst er badeforholdene værdige at nævne – nyd strandturene med kold cocktail i hånden eller slå dig løs i bølgerne med diverse former for vandsport.

Vi anbefaler en tur til Split til dem, som ønsker storbyferie, badeferie og kultur i ét!

Hvad venter I på?

Hvad tilbyder Split

Vil man slappe af på en café eller nyde bylivet, så tag Riva havnefronten. Her er et hav af caféer, og alt er omgivet af palmer i ægte Hollywood stil!

Er man til markeder, så vil Fiskemarkedet underholde i mange timer. Når solen kaster sine første stråler, begynder boderne allerede at blive slået op, og synet af de farverige fisk og larmen fra sælgerne giver en fantastisk oplevelse!

Vil man opleve en fantastisk gåtur på stranden, skal man tage kystlinjen som strækker sig fra Bačvice – kysten her er fyldt med lækre caféer og diskoteker. Det siges at Wimbledon champen Goran Ivaniševiċ startede sin tenniskarriere her.

Transport

Fly – Flyv til Split Lufthavn som ligger cirka 25 km fra byens centrum. Herfra kan man nemt tage en bus eller taxa udenfor passagerterminalen.

Bus – Diverse bureauer

Bil – For en rutevejledning tryk link – tryk ”få rutevejledning” og skriv i felt A, Danmark og i felt B, Split.

Faktaboks
Sprog – Kroatisk

Valuta – Kroatisk kuna