Mauritius

  • Destination:
  • Priser fra: 4,499DKK

Varme laguner og hvide pudderagtige sandstrande så langt som øjet rækker er blot en af opskrifterne på et besøg på den himmelse ø Mauritius…

Generelt om Mauritius

Øen er placeret midt i det Indiske Ocean og bliver ofte forbundet med flotte og eksotiske farver, tyrkisblåt hav og palmer langs sandstrandene, og dette er også sandt, men Maritius byder også på en helt speciel kultur og befolkning, og denne oplevelse vil man få, så snart man bevæger sig væk fra kysterne.

Tro dog endelig ikke, at de naturskønne oplevelser stopper, når man ikke længere befinder sig på kysten – resten af øen er nemlig kuperet af storslående grønne bjerge og sukkerørsmarker krydret med et farverigt planteliv.

Vi anbefaler Mauritius til dem, som elsker ø-ferier af den bedste slags eller til dem som måske skal på bryllupsrejse.

Hvad venter I på?mauritius pool

 

Hvad tilbyder Mauritius

Latamba anbefaler, at man tager på dykker-eventyr, når man befinder sig på Maritius, for øen er blandt de bedste områder i hele verden, når det kommer til dykning. En dykkerferie på Mauritius vil byde på varmt vand og farverige koraler fyldt med 1000 forskellige fisk i varme og kolde farver – start på den hvide puddersandstrand i skyggen af palmerne og begiv jer ud i en helt anden verden.

Hvis man ønsker en mere kulturel oplevelse, så tag til hovedstaden Port Luis, hvor man finder alle former for markeder, boder og butikker. Tag til Chinatown og opdag nogle af alle de mange medicinske urter.

 

Transport

Fly – Flyv til Sir Seewoosagur Rangoolam International Airport, som er den eneste store lufthavn på Mauritius. Den ligger cirka 40 km fra Port Luis, som kan nås billigt med taxa eller bus.

Bus – Ikke muligt fra Danmark.
mauritius strand Bil – Ikke muligt fra Danmark.

 

Faktaboks

Sprog – Engelsk/Fransk/Kreolsk
Valuta – Den Mauritiske Rupee.