Vrådal

  • Destination:
  • Varighed: 7 days
  • Priser fra: 1,200DKK

Vrådal er uden tvivl en af danskernes favoritdestinationer, når det gælder børnefamilier og begyndere. Vrådal er utrolig smuk, og stedet har et af Norges bedste sneområder, hvor børnene kan lege og stå op ski uden nogen farer for andre skiløbere og vilde vovehalse. Vrådals belligenhed er placeret tæt ved Larvik og Kristiansand, og området trækker utrolig mange børnefamilier og mindre øvede til hvert år – er man øvet eller expert vil man også uden tvivl have muligheden for at få testet evnerne. Rejsemålet anbefaler en tur til Vrådal for dem, som gerne vil starte stille og roligt og nyde skiferien uden for meget kø ved lifterne og stress fra styrtløberne som kommer susende bagfra. Hvad venter I på?

Hvad tilbyder Vrådal

Området ligger 200 km fra Oslo og kan nemt nås i bil. Børnene kan leje minisnescootere og hygge sig med mange andre aktiviteter, som kælketure, kanekørsel og arrangeret skattejagt med Trollklubben ved en af de mange hoteller.

Bliver man tørstig, har skiområdet en hyggelig café, hvor mad og varmt at drikke kan købes.
Langrend i Vrådal er et af stedets bedste attraktioner. En tur vil byde på fantastiske udsigt over fjeldene og højder på over 900 meter.

Grønne pister – 7 km                                Blå pister – 4 km                                      Røde pister – 2 km             Sorte pister – 2 km                                                                  Langrend – 40 km

Transport

vrådal børneskiferie

Fly – Vrådal har desværre ikke eget lufthavn, men man har muligheden for at flyve til Oslo Lufthavn eller Sandefjord Lufthavn Torp, hvorfra man kan leje biler eller bus.

Bus – Diverse busselskaber

Bil – For en rutevejledning tryk på dette link og tryk ”Få rutevejledning” i venstre side. Indtast i A og B Danmark – Vrådal. Efterfølgende dukker en præcis rutevejledning op.

Faktaboks:

Sprog – Norsk
Valuta – Norske kroner

Sværhedsgrad – begyndere til øvet

Snekanon – Ja
Snowboardpark – Ja