Malaga

  • Destination:
  • Priser fra: 2,399DKK

Malaga er en smuk og fascinerende havneby i Andalusien i det sydlige Spanien og har sin beliggenhed på Costa del Sol-kysten. Området er solsikker hver eneste år og tilbyder alt fra badning og snorkling til kultur og festivaler for sine besøgende.

Generelt om Malaga

Malaga har en spændende historie fra alle sine kulturelle påvirkninger, og det kan tydeligt ses i bybilledet. Rigtig mange danskere rejser hvert år til Malaga, fordi byen har så meget at byde på! Den intense bystemning blandet med den sydlige fiesta er noget enhver må opleve.

Strandene er yderst populære hvilket er forståeligt, da det tyrkisblå hav og hvide sand inviterer enhver besøgende til afslapning. Naturligvis kan man dyrke alle vandaktiviteterne og andre former for sportsgrene i området, men Malaga har også meget andet at byde på – historiske kvarterer, monumenter, museer og et fantastisk natteliv.

Vi anbefaler en tur til Malaga for dem der ønsker en ferie hvor afslapning, romantik, badning og storbysferie indgår i pakken.

Hvad venter I på?malaga ferie

 

Hvad tilbyder Malaga

Kultur, arkitektur og shopping i Malaga

Latamba anbefaler, at man tager til den smukke og fascinerende Barokkatedral og blive betaget af det arkitektoniske vidunder eller besøge Picasso Museet og opleve en af verdens dygtigste kunstnere.

Vil man dykke mere ned i kulturen så tag til byens centrum og luk øjnene og lyt til de atmosfærefyldte gader og små kvarterer – her har man muligheder for at slappe af med en kold drink eller café latte på en af de mange cafeer.
Har man shoppegenet, vil man bestemt ikke blive skuffet, da byen har rigtig mange butikker og smykke forretninger. Tag til Alameda og Calle Marqués de Larios og sluk

Malagas placering på Costa del Sol-kysten betyder varmt hav og sandstrande i kilometervis. Latamba anbefaler, at man lejer en liggestol og bestiller en kold cocktail mens den smukke panorama udsigt gør resten!shoppertørsten!

Strande og aktiviteter i Malaga

Ønsker man at opleve en af havets mangfoldigheder, kan man leje eller købe et par dykkerbriller og en snorkel – fisk i de mest fantastiske farver kan opleves, men vil man have mere udfordring kan man finde lokale dykkercentre og for alvor slå sig løs i dybden!

Beach volley, strandfodbold, windsurfing og bananatubes er blot få ud af mange aktiviteter, som strandområderne byder på.

malaga by

 

 

Transport

Fly –  Man lander i Malaga Airport, som ligger cirka 8 km fra byens centrum. Herfra kan man finde taxi, busser og andre transportmidler til billige penge.

Bus – Tilgængeligt med diverse busselskaber.

Bil – Tilgængeligt i bil.

Tryk på link – tryk ”Få rutevejledning” – skriv i felt A, Danmark og i felt B Malaga– tryk ”Hent rutevejledning”.

Faktaboks

Sprog – Spansk

Valuta – Euro