Skal du snart i gang med at planlægge din ferie i 2015? Er du i tvivl om, hvad du skal give dig i kast med i år? Vil du gerne have lidt ferieinspiration du kan bruge i din planlægning?

Denne artikel er uden tvivl værd at læse for dig. Den indeholder nemlig en masse inspiration du med fordel kan tage til dig i forhold til, hvad du skal lave i din ferie i 2015.

Campingferie er stadig meget hyggeligt

Campingferie er en ferietype som stadig oplever meget stor popularitet. Danmark er et fantastisk sted at campere, hvorfor du med fordel kan spænde campingvognen efter bilen og komme af sted.

Områder som Blåvand og Raabjergmile er uden tvivl noget vi i Danmark kan være stolte af. Det er to områder, der byder på en masse fantastiske oplevelser herunder strand, natur og ikke mindst en meget hyggelig by.

Især Blåvand er oplagt at besøge, hvis du gerne vil have hyggen i højsædet og naturoplevelserne helt tæt på.

Læs mere om campingferie her.

Oplevelsesferie til Australien er meget populært

Hvis du gerne vil have ”en på opleveren”, så er det oplagt at tage en tur til Australien. Australien er nemlig et land, der byder på et væld af oplevelser. Oplevelser som du uden tvivl vil kunne huske i meget lang tid.

I Australien kan du bl.a. opleve Ayers Rock, kænguruer og ikke mindst et væld af fantastiske og lækre strande. Derudover byder landet også på en masse fantastiske bygninger herunder den populære opera i Sydney, der er designet af danske Utzon.

Det er i øvrigt en god ide at finde et anerkendt og populært rejseselskab, når du gerne vil på oplevelsesferie til for eksempel Australien. Der er trods alt tale om en større ferie, hvorfor der godt må være 100% styr på planlægningen osv. Du kan med fordel spørge dine venner og bekendte om deres erfaringer med bestemte rejseselskaber.

Cykelferie i de franske alper

I løbet af de seneste par år er det blevet mere og mere populært at tage på cykelferie. Tusindvis af danskere drager hvert år til Frankrig for at prøve kræfter med de skrappe alper.

I samme omgang kan du opleve Tour de France på tætteste hold, hvilket uden tvivl er en meget stor oplevelse for dig, der elsker sport og intensitet!