Sneen er begyndt at falde som et tykt tæppe over landet og vinteren er i den grad over os. Landet er lukket ned i hele februar, og det er stadig ikke muligt at komme ud og rejse, ligesom man heller ikke kan komme ud og spise osv. Der er med andre ord ikke voldsomt meget at glæde sig over lige nu, hvis man hører til blandt dem, der er vilde med sommer, sol og varme. Men så er det jo godt at vi kan drømme og drømmene, er der ingen der kan tage fra os.

Vi har pengene til at føre drømmene ud i livet

En af de gode ting, er at der rent faktisk er mange af os, der har pengene til at føre disse drømme ud i livet, når det igen bliver muligt. Sidste år fik mange af os en stor del af vores indefrosne feriepenge retur, og der har ikke været de store muligheder for at bruge dem. Generelt er der mange af os, der ikke har brugt særlig mange penge det sidste års tid, da mulighederne ganske enkelt ikke har været til det. Det betyder, at der er rigtig mange der har lidt ekstra penge der kan bruges til at udleve sine drømme.

Rejser er drømmen for mange

En af de ting som rigtig mange drømmer om, er altid rejser. Hvis man spørger en lottovinder, hvad de vil bruge penge på, er rejser næsten altid blandt de svar man får. At vi har flere pengene mellem hænderne, betyder at vi godt kan drømme lidt større. Det betyder, at flere begynder at kigge på safari rejser, rejser til østen, USA, Hawaii og mange af de andre destinationer, som ikke lige er en uge i Alcudia på Mallorca eller i Chania på Kreta.

Det kan godt være, at 2021 ikke bliver det helt store år, men der er meget der tyder på, at 2022 kan blive et kæmpe stort år for rejser og oplevelser. Indtil da kan man drømme alt et man vil.