Står du og skal sælge et hus, lejlighed eller sommerhus i udlandet, kan der være rigtig mange forbehold man skal tage hensyn til. Hvis man ikke har prøvet det før, kan det være rigtig svært at finde hoved og hale i det hele, og man ønsker ikke at komme i klemme på nogen måde og til sidst ende med ikke at sælge. Der er rigtig mange regler og man har måske ikke tid til at sætte sig ind i dem alle. Det kan derfor være en rigtig god ide at få en hjælpende hånd udefra. Med fagpersoner som man ved har styr på det hele og som kan hjælpe dig med et godt salg.

Salg af bolig i udlandet er med komplekst

Det bliver hurtigt meget besværligt at sælge sin bolig i udlandet, da man ikke er til stede til dagligt og dermed bliver processen længere. Mange danskere kan ikke til alle de udenlandske regler og man har slet ikke lyst til at komme i strid med den udenlandske lovgivning.

Hvis man vil være på den sikre side, kan man vælge at få professionel hjælp udefra. Der er mange steder at hente hjælp fra og nedenfor kommer et godt bud på erfaren og sikker hjælp til bolig salg eller bolig køb.

Hvordan kan jeg få hjælp? Læs med her

Er du en af dem der har brug for hjælp med alle de mange regler, er der mange steder man kan hente hjælp. Vælger man den rigtige professionelle hjælp er man sikker på, at man ikke kommer i klemme med lovgivningen, og der er styr på alle reglerne. Man får ro i maven fra starten af og det sparer dig samtidig en masse tid. Professionel hjælp koster som regel ikke gratis, men hellere betale, end at man ender med en stor bøde eller intet salg i sidste ende.

Den bedste hjælp du kan få, er hos advokater som er specialiseret indenfor køb og salg af bolig. Hos Hviid Advokater er der en masse dygtige boligadvokater med en masse erfaring, igennem mange års arbejde. De har nogle favorable priser hos dem, da det ikke altid behøves at være dyrt, at bede om hjælp.

Hos Hviid advokater kan de hjælpe dig med advokatrådgivning vedrørende alt indenfor køb og salg af boliger. Derudover kan de også hjælpe dig med tinglysning af skøde. Den første samtale er gratis, og sker der ingen handel, forekommer der heller ikke noget regning. Du får totalrådgivning, en sikker bolighandel og faste lave priser. Læs mere på erfaren-boligadvokat.dk lige her.