Auckland – New Zealand

Generelt om Auckland Auckland er ofte udgangspunktet for en rejse til fantastiske New Zealand. Byen er placeret i den nordlige ende af nordøen, hvilket gør den perfekt for starten på et eventyr. Auckland er landets største by og tilbyder et hav af muligheder indenfor udflugter, oplevelser og seværdigheder. Naturligvis har byen fantastiske gastronomiske restauranter og […]

Generelt om AucklandAuckland New Zealand

Auckland er ofte udgangspunktet for en rejse til fantastiske New Zealand. Byen er placeret i den nordlige ende af nordøen, hvilket gør den perfekt for starten på et eventyr.

Auckland er landets største by og tilbyder et hav af muligheder indenfor udflugter, oplevelser og seværdigheder. Naturligvis har byen fantastiske gastronomiske restauranter og muligheder for shopping til fødderne falder af, men så snart man bevæger sig en smule udenfor byen, vil man indse, at de rigtige skatte ligger placeret der.

Latamba anbefaler en tur til Auckland for dem, som ønsker at få absolut alle ting med fra New Zealand, og man kan ligeså godt starte fra en ende…Rotorua carving Whakarewrewa - Melodi2

Hvad venter I på?

 

Hvad tilbyder Auckland

Latamba anbefaler, at man besøger Waitakers Ranges, som er et område med smukke sandstrande og imponerende vandfald. En køretur på omkring 45 min fra Auckland.

Er man en vovehals, og ønsker man at starte sit bungy-eventyr så tag ud og hop Sky Jump. Man kommer op i byens højeste tårn på 192m, hvorfra man finder ud af om man har mod eller ej!

Tag de gode sko eller støvlerne på og snup færgen fra midtbyen til den vulkanske ø Rangitoto, hvor man kan klatre og vandre til toppen og nyde et af New Zealands smukkeste udsigter over havnen og Auckland by. Her kan man også bade og slappe af i naturen. Skytower

Er man kultur- og historie interesseret, skal man tage en tur igennem Aucklands centrum, hvor man vil få oplevelsen af ægte Maori kultur.

Transport

Fly – Flyv direkte til Auckland International Airport og tag en bus eller lej en taxa ind til byen. En tur på 10 min.

Bus – Ikke muligt fra Danmark

Bil – Ikke muligt fra Danmark

 

Faktaboks

Sprog – Engelsk

Valuta -. New Zealand dollars

 

Auckland New Zealand