Bad Gastein

Generelt om Bad Gastein At stå på toppen af et højt bjerg langt over trægrænsen og mærke vinterens kolde men trygge luft ramme en i ansigtet mens man beslutsomt bestemmer sig for at suse ned i en ufattelig fart er noget, mange ønsker at opleve – Bad Gastein er destinationen som indfrier alle dine forventinger. […]

Generelt om Bad GasteinBadgastein mand på ski

At stå på toppen af et højt bjerg langt over trægrænsen og mærke vinterens kolde men trygge luft ramme en i ansigtet mens man beslutsomt bestemmer sig for at suse ned i en ufattelig fart er noget, mange ønsker at opleve – Bad Gastein er destinationen som indfrier alle dine forventinger.

Skiområdet er et af de smukkeste i Østrig med et hav af muligheder for alle. Varme thermalbade, stemning og afterskiing i høj klasse gør stedet attraktivt for familier og unge.

Som skiløber i Bad Gastein har man adgang til fem store bjerge med nogle af Østrigs bedste pister. To gondolinlifter forbinder de tre skiområder Bad Gastein, Angertal og Bad Hofgastein hvilket giver en varieret skiing.

 

Hvad tilbyder Bad GasteinSki for børn i Bad Gastein

Som navnet lyder, så er Bad Gastein et populært kur- og badested, som giver gode muligheder for udendørsbadning i de varme kilder.

Bad Gastein tilbyder muligheder for ægte østrisk shopping, indkøb og restaurantbesøg, hvilket gør destinationen ideel for familier.

Hver eneste aften er der gang i gaderne med afterskiing og fællessang – DJ Ötzi i stor stil! Desuden er byen også kendt for sit store kasino.

 

Pister og sværhedsgraderKort over Bad Gastein

Skiområdet har alt hvad hjertet begærer, derfor bedømmes stedet til let – svært.

Blå piste – 57 km                Rød piste – 118 km      Sort piste – 28 km    Langrend 98 km

Transport

Kør selv mulighed.

 

Bus.

Fly – Salzburg og videre med bus.

Faktaboks

Sprog: Tysk

Pister i alt: 203 km.

Halfpipe

Snowboardpark.

 

Sværhedsgrad: let – middel.

Off-piste

Bad Gastein2