Beitostølen

Beitostølen har den perfekte sne! Rigtig mange familier drager til skiområdet hvert år, da terrænet er godt for nybegyndere og de lettere øvede; trivsel og gæstfrihed er, hvad stedet er mest kendt for!

Generelt om Beitostølen

Selv om Beitostølen er ideel for nybegyndere, så må man endelig ikke tage fejl af de store og stejle fjelde! Ikke langt derfra kan man tage skibussen til Raudalen, hvor de sorte og onde pister gemmer sig – udover almindelig alpint skiløb kan man opleve fantastiske aktiviteter i form af hundeslædekørsel, ridning, kælkebakker, svømmehal og meget mere.

Beitostølen ski langrend
Beitostølen har også noget af Norges bedste Langrend. De forskellige niveauer ligger godt fordelt ude blandt fjeldene og skovene; oplevelsen af den klare blå himmel og ture i højfjeldet er det, som får folk til at komme tilbage til Beitostølen hver eneste år.

 

Latamba anbefaler en tur til Beitostølen for dem, som elsker at starte stille og roligt og få en god skitur med fascinerende udsigter og et flot dyreliv.

Hvad venter I på?

 

Hvad tilbyder Beitostølen

Grønne pister – 3 km                                Blå pister – 7 km                Røde pister – 6 km

Sorte pister – 5 km                                                         Langrend – 320 km

 

Langrend er utrolig kendt i Beitostølen, og løjperne strækker sig helt til det smukke Jotumheimen-område, (stedet har huset World Cup i langrend og skiskydning), så man vil bestemt ikke blive skuffet! beitostølen skiferie

Selve området er særdeles velegnet til familien, da alt er i gå-afstand. Noget af det mest populære er de sjove specielkælke, som bliver trukket af en lift – dette kan varmt anbefales til de yngre børn. Er man mere øvet, så tag skibussen til Raudalen hvor off-piste, pukkelpister og sorte pister kan opleves!

 

Transport

Fly – Fly til Oslo International Lufthavn og tag derfra bil eller ekspressbus til Beitostølen. Samlet tur på omkring 3 timer.

Bus – Diverse bureuaer

Bil – For en rutevejledning tryk på link

Faktaboks

Sprog – Norsk

Valuta – Norske kroner
Halfpipe – Ja
Offpiste – Ja
Snowboardpark – Ja