Boden

  • Destination:
  • Varighed: 7 days
  • Priser fra: 2,300DKK

Boden i det nordlige Sverige er et fantastisk sted at tilbringe enten sin sommerferie eller vinterferie. Mange nordmænd rejser hertil og holder stedet hemmeligt, fordi de ikke ønsker mange turister i området. Det betyder at Boden endnu er uopdaget, så Latamba anbefaler at man kommer af sted!

Generelt om Boden

Det naturskønne område byder på mange udendørs aktiviteter så som kanoture, stort badeland, badning i søerne og bjergvandring. boden skiferie
Boden ligger cirka 5,5 km fra kysten, og det betyder, at byen og området har rigtig mange solskinsdage om vinteren, hvilket er en af grundene til, at det er attraktivt at stå på ski eller leje snescootere.

Rejsemålet anbefaler en tur til Boden for kærestepar, venner eller familie, der ønsker at tilbringe en ferie i skønne naturscenarier fyldt med aktiviteter og afslapning.

Hvad venter I på?

Hvad tilbyder Boden?

Aktiviteter i Boden

Om sommeren tilbyder byen og det smukke naturområde hyggelige restauranter, badeland og vandring i bjergene. Derfor husk at tage vandrestøvlerne med og pakke badebukserne, fordi en tur i Nord Poolen med de vilde rutsjebaner, boblebade, høje vipper eller en tur i bjergene vil tage pusten fra enhver.

 

En af de mest populære attraktioner er Western Farm, som er et paradis for børn og voksne.
Her møder man cowboys, cowgirls og skydende revolvermænd. Ellers byder byen på fiskeri, kanoture samt golf og om vinteren kan man prøve sig af på slalombanerne…

 

boden fiskeri

 

Når vinterens mørke omhylder landet, kan man hygge sig med varm kakao i de hyggelige hytter og om dagen stå på ski med familien eller kæresten.

 

Transport:

Fly – Fly til Luleå Airport og tag derfra en bus (bus nr. 28 eller 21) eller lej en taxa. En køretur på cirka 30 km.

Bil – Fra København til Boden cirka 1590 km. For en rutevejledning tryk på dette link og tryk ”Få rutevejledning i venstre side. Indtast i A og B København – Boden.
Efterfølgende dukker en præcis rutevejledning op.

Bus – Ukendt.

Tog – Hvis man ønsker at rejse på egen hånd uden et rejseselskab, kan man tage et tog fra København – Malmø
Malmø – Stockholm

Stockholm – Boden

 

Faktaboks:

Sprog – Svensk

Valuta – Svenske kroner