Geneve

Når man rejser til Geneve, vil man opleve en by af international klasse. De mange internationale organisationer præger bybilledet, og rundt om hvert et hjørne venter den ene luksus efter den anden.

Generelt om GeneveGeneve by

Rigtig mange danskere rejser til Geneve, fordi byen har nogle af Europas bedste shoppingmuligheder – rundt i gaderne kan man finde et hav af store tøjmærker, ure- og smykkeforretninger. Udover luksusklasse, så tilbyder byen også markeder af alle slags.

Når man går i byens gader, vil synet blive mødt af lækre luksusbiler og modebevidste mennesker. Så husk at pakke en stor weekendkuffert og mød en af Europas skønheder.

Rejsemålet.dk anbefaler en tur til Geneve til kærestepar eller til personer som holder af storbyer fyldt med shopping, historie og arkitektur.

Hvad venter I på?

Hvad tilbyder Geneve?

Rejsemålet.dk anbefaler en tur til Genévesøen, som er den største sø i alpeområdet. Søen har det store og smukke springvand Jet d’Eau, som har en vandstråle der kan sprøjte mere end 200 km/t og komme op på en højde af 145 m.

Er man mere politisk orienteret, vil man ikke blive skuffet over et besøg hos FN’s hovedsæde. Her skal man huske at tage kameraet med for at tage storslående billeder af det store bygningsværk – eller tag en pause og nyd en tur i den store og fantastiske park, hvor rigtig gode muligheder for afslapning finder sted.

Da byen er så præget af den internationale klasse, anbefales det at prøve en af de mange gourmet restauranter, en oplevelse man sent vil glemme.

Transport

Fly – Man lander i Geneve International Airport, som ligger 4 km fra byens centrum. Her kan man tage taxi, busser og minibusser hele døgnet.

Bus – – Tilgængelig med diverse busselskaber

Bil – Tilgængelig biltur fra Danmark.
Tryk på link – tryk ”Få rutevejledning” – skriv i felt A, Danmark og i felt B Geneve – tryk ”Hent rutevejledning”.

Faktaboks

Sprog – Tysk, Fransk
Valuta – Schweizerfranc (CHF)

 

geneve udsigt