Karon Beach

  • Destination:
  • Priser fra: 4,999DKK

Karon Beach har en af Thailands længste og fineste sandstrande, og gæstfriheden er uden lige. Flere tusinde danskere vælger Karon Beach på grund af dens mangfoldighed og kulturrige oplevelser. Mulighed for panoramaudsigt til en rimelig pris er rigtig god, da de fleste hoteller ligger helt ned til stranden – alt fra billige ophold, restauranter og barer i den sydlige Karon Plaza til luksuriøse hoteller og pools i det centrale område.

Generelt om Karon Beach

Ligesom mange af Thailands andre fa karon strandområdentastiske strandområder så byder Karon Beach også på aktiviter og seværdigheder. Området har gode muligheder for vandsport, og stranden med dens puddersand er fantastisk for legende børn i alle aldre.
Når natten falder på, liver området op, og strandene får besøg af havskilpadder, der ligger deres fine små æg i strandkanten.

Karon Beach skal ikke bare ses men opleves!

Hvad tilbyder Karon Beach?

Karon Beachs lange gyldne sandstrand er formidabel til børnefamilier og personer, som ønsker et roligt hav. Tag en forfriskende svømmetur fra den bagende sol eller bliv liggende i skyggen med en smagsfuld cocktail i hånden.

Karon Beachs havområde tilbyder utrolig gode muligheder for snorkling og dykning – oplev en havbund fyldt med liv og farver med et professionelt dykkerhold eller snup snorklen og udforsk havet på egen hånd.

Aktiviteter er der mange af. Alt fra tennis, fodbold, beachvolley og fiskeri til mere ekstreme former for aktiviteter, så som jungle trekking i Koh Sok national park, hvor mødet med drillende aber og spændende planter er på dagsordenen.

For dem som ønsker mere ro, anbefaler Latamba en tur til den nordlige del af Karon Beach, hvor man kan finde menneskeforladte strande, der giver en Robinson Cruso stemning. Området giver rigtig god mulighed for afslapning og naturoplevelser i verdensklasse.

karon beach

Transport

Fly – når man flyver mod Karon Beach, lander man i Phuket International Airport, hvorfra busser, minibusser og taxi afgår mod Karon Beach.

Bil – Karon Beach ligger omkring 3 kilometer syd for Patong og direkte nord af Kata Beach. Tag bjergvejen ud af Patong forbi Le Meridien Phuket Beach Resort, og synet af den fantastiske gyldne strand vil forkomme.

Bus – Ukendt

Faktaboks

Sprog – Thai

Valuta – Baht