San Francisco

  • Destination:

“If you’re going to San Francisco, be sure to wear some flowers in your hair, If you’re going to San Francisco, you’re gonna meet some gentle people there”. Sådan lyder første vers af Scott MacKenzies “San Francisco”. Sangen afspejler meget godt byens liberale kulturelle, seksuelle og politiske identitet. Så hvis du skal til San Francisco; forbered dig på at møde søde og anderledes mennesker!

Hvad tilbyder San Francisco

Seværdigheder i San Francisco

Udover byens liberale identitet har San Francisco en hel del seværdigheder at tilbyde. Golden Gate Bridge er San Franciscos varemærke. Broen forbinder San Francisco til Marin County og fik sit navn, da det er den vej, Stillehavet flyder ind i San Francisco Bay.san francisco arkitektur

I Golden Gate Park kan du få inspiration ved at gå en tur i The Japanese Tea Garden. Haven er den ældste japanske have i USA og tilbyder turister information og historie om japansk havestil.

Et andet sted, der helt sikkert er værd at aflægge en visit, er det offentlige

videnskabs- og kunstmuseum Exploratoriumet, som er grundlagt af videnskabsmanden Frank Oppenheimer.

San Francisco og restauranter og kunst.

Vil man ud og opleve en rigtig San Francisco-stemning, er Fisherman’s Wharft et meget populært sted blandt turister. Området ligger ved havnen og er kendt for sine fiske- og skaldyrsrestauranter. Desuden kan du på Fisherman’s Wharft besøge akvariumet ved Pier 39, smage Ghirardelli Chokolade og opleve det Nationale Maritime Museum.

Skal man til San Francisco, kan man ikke komme udenom North Beach, som er et kunstfærdigt kvarter udnævnt til at være hjertet af byen. North Beach er beliggende i den nordøstlige del af byen og er kendt for sine maleriske landskaber og sin rige kulturelle boheme- og Beatnik arv. I dette kvarter støder du på berømte steder som Lombard Street, Coit Tower, The Italian Cathedral, Little Italy og de stejle skråninger i kvartererne Russian Hills og Telegraph Hills.

San Francisco har meget mere at tilbyde, men generalt for byen er det gældende, at det er en åben, alsidig og hyggelig by fuld af modsætninger og forskelligheder. Tag til San Francisco og bliv klogere på mennesker og deres forskelligheder!

Transport

Fly – direkte til San Francisco International Airport hvorfra minibusser, taxi og andre køretøjer afgår konstant.

Bil – kør selv mulighed

Bus – tilgængelig

Faktaboks:

Sprog: Amerikansk
Valuta: Amerikansk Dollars