Madrid

  • Destination:
  • Priser fra: 1,499DKK

Madrid er Spaniens hovestad og en af landets mest besøgte byer. Millioner af turister, og iblandt dem mange danskere, rejser til Madrid for at opleve en storby fyldt med kulturelle oplevelser og fantastiske shoppingmuligheder. Madrid er ikke bare en hvilken som helst storby, den er en af Eurpas kulturperler.

Generelt om Madrid

Madrid kultur gastronomi

Overalt i Madrid har man muligheder for at opleve spændende seværdigheder og aktiviteter. En gåtur i byens gader vil give fornemmelsen af det pulserende byliv, men samtidig vil man også mærke den sydlige sieasta som er en af Sydeuropas mange kendetegn.

I lang tid har Madrid været i skyggen af Barcelona, men indenfor de seneste 10 år er der sket en rivende udvikling – Madrid med sine store og bred

Vi anbefaler en tur til Madrid til dem som enten elsker gastronomi, kultur, shopping eller fodbold.  Madrid er simpelthen for alle!e boulevarder, historiske museer og det kendte fodboldhold er klar til at tage kampen op mod Barcelona og måske sætte sig fast som landets største turistmagnet!

Hvad venter I på?

 

Hvad tilbyder Madrid:

Madrids seværdigheder og aktiviteter

Dit besøg i Madrid vil ikke kun bestå af museer og historiske seværdigheder men også af fantastiske tapasbarer, attraktive diskoteker og rioja-vine…

Latamba anbefaler, at man finder et hotel eller andet beboeligt så tæt på centrum som muligt. Herfra kan man i gåafstand tage til Plaza Mayor, Puerta del Sol og Gran Via, som er en af Madrids bedste historiske og kulturelle seværdigheder – herfra er der hellere ikke langt til udforskning af Madrids gastronomiske køkken eller shoppingbutikker.
Ønsker man mere luksuriøs shopping, vil gaden Calle Serano opfylde alle ens behov, mens Puerto del Sol området har lidt af hvert.

Nattelivet i Madrid ligger spredt over hele byen, men primært i centrum finder man de bedste fester. Alt fra pubber og barer til natklubber og disko

Madrid natteliv

teker kan findes rundt omkring.

Et andet must i Madrid er at tage ud og se Real Madrid spille – oplevelsen af at stå på det store gigantiske stadion ”Estadio Santiago Bernabeu” er fantastisk og føle stemningen og intensiteten blandt de mange tusinder fans.

Transport:

Fly – Man lander i Madrid-Barajas Airport, hvorfra man kan finde alt fra busser, taxi til metro til byens centrum. For mere information klik på link

Bus – Tilgængeligt med diverse busselskaber.

Bil – Tilgængeligt i bil.

Tryk på link – tryk ”Få rutevejledning” – skriv i felt A, Danmark og i felt B Madrid– tryk ”Hent rutevejledning”.

Faktaboks:

Sprog – Spansk

Valuta – Euro