New Orleans

  • Destination:
  • Priser fra: 3,199DKK

Måske sydstaternes mest berømte destination, New Orleans, byder på alt, hvad hjertet begærer!
New Orleans, også kaldet jazzens by, vil tage dig på en uforglemmelig tur omkring jazz- og bluesmusikkens historie. Byen er præget af den helt særlige sydlige ånd, der med sit årlige karneval tiltrækker mennesker fra hele verden.

Hvad tilbyder New Orleans?new orleans

Byer som New Orleans finder man ingen andre steder i verden! Byen har en helt speciel arkitektonisk og kulturel stemning med sin arkitektur fra sydstaterne tilsat lidt fransk koloni og musik.

Er man til bar, musik og kultur ligger valgene klart på enten Det Franske Kvarter eller Borbon Street; disse gader, med den ene jazzklub og forlystelse efter den anden, rummer måske mere liv end nogen andre steder i verden!

Langs disse kvarterer ligger Mississippi floden, hvor muligheden for en fantastisk sejltur på en ægte hjuldamper finder sted.

Når man tager til New Orleans, kan det anbefales at tage af sted i februar, hvor Mardi Grass karneval finder sted. Karnevalet er USA’s største og varer en uge, hvor sidste dag bliver afsluttet med et brag af en fest! Desuden kan man i slutningen af april opleve New Orleans Jazz Festival.

 

Transport:

Fly – en af New Orleans mange lufthavne.

Bil – kør selv mulighed.

Bus – tilgængelig.

 

new orleans view

 

Faktaboks:

Valuta: Amerikansk DollarsSprog: Amerikansk