New York

  • Destination:
  • Priser fra: 3,599DKK

“Start spreading the news, I’m leaving today, I want to be a part of it New York, New York!” Alene denne berømte Frank Sinatra sang kan give en lysten til at opleve og blive en del af denne kulturelle bombe af en millionby.

New York er kæmpen over alle kæmper og har utallige muligheder og kulturer fra hele verden! Alt fra museer, rulleskøjteture i Central Park, Harlems ghettoer til Manhattens enorme skyskrabere ville tage mange timer at opleve, og det er måske kun 1/1000 del af, hvad New York ellers har at tilbyde!

Enhver med respekt for sin indre eventyrer kan ikke komme uden om denne skyskraberjungle, for i New York kan alting ske, og det næste eventyr venter lige om hjørnet.

Hvad tilbyder New York? 

 New York har shopping, nattelig, historie og seværdigheder!

new york frihedsgudinden

Som en af verdens største byer har New York mere at tilbyde, end man kan nå på en uge. Ud over at tage færgen og komme tæt på Frihedsgudinden, opleve det første indtryk datidens immigranter mødte på øen Ellis Island, få sig et overblik over byen fra den 320 meter høje Empire State Building, få sig et pusterum fra byens trafik i Central Park, besøge de over 2 millioner genstande på det største museum i den vestlige verden The Metropolitan Museum of Art, MET, opleve Times Square, der aldrig sover, nyde en gåtur på Brooklyn Bridge eller besøge Rockefeller Center, så har New York mere at tilbyde end blot seværdigheder. Chelsea med små samfund af punkere, homoseksuelle og

kunstnere, Chinatown på en søndag, hvor der er så mange mennesker, at trafikken går i stå, eler Little Italy, hvor der hersker en ægte italiensk stemning. New York skal ikke bare ses, men opleves!

Transport

Fly – direkte til en af New Yorks mange lufthavne.

Bus – utilgængeligt Bil –ikke en mulighed

Faktaboks

Sprog: Amerikansk

Valuta: Amerikansk dollars.

 

new york view