Skeikampen

  • Destination:
  • Priser fra: 1,299DKK

Skeikampen er uden tvivl en af Norges mest hyggeligste og smukkeste skiområder. Fascinerende udsigter og omgivelser er, hvad man vil opleve, når man vælger Skeikampen, og terrænet vil uden tvivl tilfredsstille enhver.

Skiområdet ligger højt over trægrænsen, hvilket betyder, at man altid har snegaranti. Sværhedsmæssigt er Skeikampen ideel til børnefamilier, men tag endelig ikke fejl, for selv de mest øvede vil få sat deres evner på prøve! Byen har masser af indkøbsmuligheder og små charmerende resturanter, hvis sulten skulle gå hen og melde sig.

Udover almindelig alpint skiløb så har Skeikampen gode langrendsmuligheder med over 200 km løjper. Vi anbefaler en tur til Skeikampen for dem, som elsker at stå på ski i smukke omgivelser, hvor sværhedsgraden ikke er for høj.

 

Hvad tilbyder Skeikampen

Grønne pister – 3 stk                                Blå pister – 5 stk                 Røde pister – 7 stk             Sorte pister – 2 stk                                                                                       Langrend – 200 km

Skeikampen er et sandt paradis for børn. Lette stigninger og rullebånd er med til at give børnene en god start. Latamba anbefaler, at man melder sine børn ind i Bambiniklubben eller Fjellbandidos hvor de vil blive undervist af nogle af Norges bedste skiinstruktører.

Skiområdet i Skeikampen har 21 km pister fordelt over hele området. Føler man, at terrænet er for let, kan man prøve en tur i Sneparken, hvor man får oplevelsen af sorte pister og skulle dette blive for let, er det heldigt at liftkortet giver adgang til de andre skiområder Hafjell, Sjusjøen og Gålå.

Rigtig mange mennesker tager også til Skeikampen pga. de gode langrendsmuligheder. Løjperne er fordelt efter niveau, sådan at alle kan være med – ruterne vil gå igennem fjelde og skove, så husk at stoppe op for en kop kakao og en udsigt i verdensklasse.

Transport

Fly – Tag fly til Oslo International Lufthavn, og derfra har man mulighed for at leje bil eller tage tog/bus mod Skeikampen. En tur på omkring 3 timer.

Bus – Diverse bureauer

Bil – For rutevejledning tryk på link

Faktaboks

Sprog – Norsk
Valuta – Norske kroner

Snowboardpark – Ja
Sværhedsgrad – let til middel