De fleste børnefamilier trænger en gang imellem til at komme et par dage væk fra den travle hverdag. Specielt om vinteren kan de fleste børnefamilier godt trænge til et par dage væk fra den lidt triste hverdag. Der er heldigvis også gode muligheder for at finde børnevenlige destinationer i vinteren. Vi har samlet 3 af dem her.

Skiferie i Trysil

Vinteren er sæson for skiferie og en oplagt ferie at tage dine børn med på i vinteren er derfor en skiferie. Når du skal have din børn med på skiferie, gælder det om at finde en destination med mange børnevenlige pister, som dine børn kan boltre sig løs på.

En af de mest populære skidestinationer for børnefamilier er Trysil, der ligger i Norge. Trysil har flere børneområder, hvor der er pister i børnestørrelse, og det er derfor en perfekt skidestination for børnefamilien. Samtidig foregår der mange sjove aktiviteter for børnene i skisæsonen, og der er dermed gode muligheder for andre aktiviteter end kun at stå på ski.

 

Byferie i London

Hvis I er ikke så meget til skiferie, men gerne vil ud og opleve en masse spændende seværdigheder er en byferie i London oplagt for jer. Der er gode muligheder for at have børn med til London, da det blot kræver at jeres børn er okay med at skulle flyve. Og hvis I har helt små babyer er det skam også muligt at have dem med i flyveren, så der er gode muligheder for at kommet til London.

I London kan I tage rundt og opleve nogle af de populære seværdigheder der er at finde i London og børnene kan få en tur i London Eye. Samtidig er der mange hyggelige caféer at finde i London, hvos I kan sidde og slappe og nyde lidt god mad sammen.

 

Sol og varme på de Gran Canaria

Hvis I trænger til at komme hen til sol og varme og dermed komme væk fra de kolde vinterdage i Danmark er Gran Canaria et godt bud på en perfekt destination til jeres vinterrejse. På Gran Canaria er der mange gode muligheder, for at få nogle spændende oplevelser, hvor børnene også kan være med.

I kan fx tage på vandretur i bjergene sammen, hvor I både kan opleve en flot natur og se nogle spændende dyr, som vi ikke har herhjemme i Danmark. En anden god oplevelse kan være at tage på sejltur. De fleste børn vil elske at komme ud og sejle.

Og så skal I selvfølgelig også ud at bade enten på stranden eller måske en pool på hotellet. Alle børn elsker muligheden for at komme ud og plaske rundt i vandet. Så skal I bare huske badebleer til de mindste, og så er I klar til at tage på badetur. Hvis I mangler et par en badeble kan i finde det ved at klikke her.