Vi kender det alle sammen. Når arbejde, stress og jag bliver for meget i hverdagen, så kan det være på tide at trække stikket og tage væk hjemmefra med kæresten. Vi har lavet en kort guide til nogle anderledes men frække og spændende feriedestinationer. Hvad venter I på?

Venusgården er et hit

Rigtig mange danskere tager en smut til Venusgården, som ligger lidt over en time fra København. Stedet er placeret tæt på byen Skurup, og ligger i smukke og flotte omgivelser og natur. Til orientering er Venusgården startet af Ylva Franzen som ud af til er kendt for hendes orgasmekurser til kvinder.

Hvis du ønsker inspiration til flere frække oplevelser, så hop på Sexshop.dk blog, som ugentligt skriver om frække historier og rejser for par.

Selve gården er en rigtig bed and breakfast, og bliver besøgt af rigtig mange par i løbet af året. Hvis I trænger til en fræk ferie, så kan vi varmt anbefale en tur til Venusgården, som byder på lækre værelser, store senge og masser af legetøj i form af spil og udstyr. Priserne er billige, og går fra 999 kr. for et enkelt ophold.

Måneskin og romantik

Romantik behøver ikke altid at koste penge, og ved at tænke sig en smule om kan man sagtens finde på forskellige muligheder lige der hvor I bor. En af de mest populære er en romantisk gåtur i måneskin. September og oktober måned i Danmark er perfekt, da årstiden byder på stjerneskud og klar himmel. Om aftenen bliver det en smule køligt, hvorfor I skal tage godt med varmt tøj på og en kop kaffe eller kakao gør oplevelsen meget bedre.

Paris virker altid – med garanti

Hvis der findes et sted i verden, som altid er et klart hit blandt forelskede par, så er det Frankrigs hovedstad Paris. Om og om igen får vi henvendelser fra vores besøgende om, hvor vi kan anbefale en romantisk ferie og i vores top 3 finder man altid Paris.

Ønsker du en ferie til Paris, så bestil direkte fra vores forside.

Byen er kendt som kærlighedens by, og det er med god grund. De mange små romantiske gader med butikker og restauranter og det store Eiffel Tårn gør sit for stemningen. Derudover kan man besøge de mange museer eller tage en sejlbåd i byens kanaler.