Der er mange måder at rejse på, og der er eksisterer absolut intet facit for, hvilken slags rejse der er den rigtige eller den forkerte.  Hvad der karakteriserer en god rejse er dybt subjektivt.  De fleste rejser for at opleve noget nyt og få et frisk pust og fornyet energi i en travl hverdag. Det kan gøres på flere forskellige måder, hvorfor vi her vil komme med tre forskellige typer af rejser, som giver dig oplevelser du sent vil glemme.

 

Jagtrejsen

Jagtrejsen er for mange jægere en drøm og den giver mulighed for at opleve et nyt land på en anderledes måde end hvis det bare havde været en simpel charterferie.  Det primære formål med en jagtrejse er at komme ud i en anderledes natur og omgivelser, som giver dig indtryk, som er diametralt modsat dem du er vant til på hjemmefronten og ikke mindst nedlægge et byttedyr som du altid har drømt om.  Jagtrejsen handler midlertidig om mere end at nedlægge et byttedyr, det handler om fællesskab og at man er sammen om at finde det rigtige byttedyr og trænge gennem et nyt terræn med gode venner eller familie. Alle de oplevelser man får på sin vej indtil man har nedlagt sit bytte er mindst lige så værdifulde.

 

Safari

En safarirejse er en type rejse du aldrig vil glemme. Alle de dyr du er vant til at se på tv eller i Zoologisk have befinder sig lige pludseligt foran dig, hvilket er både skræmmende, fantastisk og surrealistisk på samme tid. På en typisk safarirejse vil du have muligheden for at blive indkvarteret ude på savannen og faktisk bo side om side med dyrene. Du vil kunne høre løve eller elefantbrøl om natten og opleve den fantastiske afrikanske natur på en måde, som du kun kan drømme om. En Safarirejse er en oplevelse for livet og hvis du er en børnefamilie, så vil det være den ultimative rejse at give dine børn, da de sent vil glemme det.

Sportsrejse

Vi har alle gennem vores opvækst oplevet vores forældre eller deres venner  stå og råbe af fjernsynet pga. et sportshold, som de støtter var enten ved at vinde eller tabe.  Vi har alle gået til en sportsgren eller været en del af et hold og et fællesskab som har været unikt og som har været til at forme os til de personer vi er i dag. Den følelse af holdånd og passionen omkring at støtte et specifik hold giver os følelsen af, at være en del af noget større. Forestil dig, at du står sammen med tusindvis af mennesker som deler netop samme passion som dig, og I skråler med et jeres holds hjemmebane sange. Hvorfor ikke gøre det til virkelighed og bestil en sportsrejse til dit yndlingshold  her.