Hvis man står overfor en ferie til Thailand, eller hvis man bare går og overvejer det. Vil du her kunne læse om, nogle af de fantastiske øer man her vil kunne besøge. For på denne liste, kan du læse om 4 øer som alle er unikke på hver deres måde. Og alle 4 øer er et besøg værd, hvis man på et tidspunkt er i Thailand.

Koh Samet

Denne ø er stedet hvor thaierne selv tager hen, hvis de selv gerne vil feste igennem. På Koh Samet kan du opleve pudder sand, blå bølger, og masser af bugter der er afskærmet. Det er også derfor at øen, er kendt for at være et paradis for alle livsnydere. Og hvis man er til fest, og farver er der rig mulighed for dette. For der er masser af fester på stranden, og de varer til langt ud på natten. Og på øen oplever du både ildjonglører og vandpiber. Og når festen får alvor starter, vil du kunne opleve diskotekslys og gode barer. Og når festen er forbi, tager man blot hen i en af de mere stille bugter. På den måde kan du opleve, både fester og ro på samme ø og samme tid. Lige meget hvilken af øerne, som du skal besøge, er det vigtigt at du får vaccinationer til Thailand. Dette beskytter dig mod, de sygdomme som findes i Thailand men ikke herhjemme.

Koh Samet

Hvis du skal rejse fra Krabi til Phuket, bør du uden tvivl besøge Koh Yao Yai. Øen ligger nemlig i mellem, disse to øer. Øen er stadig ikke så besøgt, og man vil derfor kunne opleve en uspoleret og ukendt ø. Lokalbefolkningen på øen får meget op i, at forsøge at holde turisterne lidt på afstand. Og derfor vil man også opleve, en anderledes ø end man ellers oplever i Thailand. Men hvis du er til turistattraktioner, fester, og den slags oplevelser. Er Koh Yao Yao ikke den rigtige ø, for dig at besøge. For her på øen vil du opleve, et meget mere lokalt miljø. Der er lokale fiskere, som fanger fisk ind fra deres langbåde. Og der er masser af smuk natur, kalkklipper, turkisblåt vand, og kridhvide sandstrande. Så det er nemt at slappe af, og blive overvældet af den smukke natur.

Similan øerne

Similian øerne er en lille klynge, som består af 9 øer. Og hvis du er til vand, og livet herunder så er dette område helt perfekt. For du kan her opleve smukt, azurblåt, og lækkert vand. Og derfor er dette område også helt perfekt, hvis man kan lide at snorkle og svømme. Der er også mulighed for her, at komme på delfinsafari, eller udforske nogen af øernes flotte og farvesige fuglearter. Du kan også gå en tur, på de smukke strande der er pyntet med kampesten. Infrastrukturen på øen, minder mest om en tur i Jurassic Park med frodig natur og puklede veje. Dette område er et rigtig godt område, at besøge hvis du er naturelsker. Området har ikke store hoteller, og resorts. Men i stedet bor man i basale bungalows, og er meget natur end det er luksus.