Vi nærmer os efterhånden juleaften, og dermed også juleferien der kommer lige bagefter. Juleferien er et perfekt tidspunkt til at tage på skiferie. Vi er ved vintermånederne, der er sæson for skiferie og samtidig kan et par dage væk efter den travle julemåned være rart til at få slappet rigtigt af. Vi har derfor samlet 3 af de bedste destinationer til en skiferie i juleferien her.

Mullsjö – Sverige

Den første destination til en god skiferie er Mullsjö, der ligger i Sverige. Mullsjö er en perfekt skidestination til dig der kun planlægger at være væk i et par dage. Det skyldes at Mullsjö kun ligger et par timers kørsel fra Danmark og du kan derfor hurtigt komme derhen.

I Mullsjö er der gode pister for nybegynderen, der skal prøve kræfter med ski for første gang. Samtidig er der også gode muligheder for at stå på langrendsski i de flotte områder omkring Mullsjö.

Samtidig er Mullsjö et super hyggeligt område, der egner sig godt til børnefamilien hvor pisterne ikke skal være for udfordrende. Og så er der gode muligheder for at finde overnatning i Mullsjö, så skal i bare huske noget lækkert sengelinned, og så er der gjort klar til en hyggelig skiferie. Hvis du mangler noget flot sengetøj kan du fx kigge på damask.dk der sælger flotte tekstiler.

 

Hemsedal – Norge

Destination nummer to til en god skiferie er populære Hemsedal, der ligger i Norge. Hemsedal er også kendt som ”De skandinaviske alper” grundet de gode muligheder for at stå på ski.

I Hemsedal kan du finde et stort udvalg af forskellige pister. Du kan både finde pister til nybegyndere, der skal prøve ski for første gang. Men der er også gode muligheder for at finde pister til den erfarne løber, der søger lidt mere udfordring.

Og så er der også muligheder for at stå på snowboard i Hemsedal, til dem der gerne vil prøve kræfter med det.

Samtidig kan du finde et godt udvalg af små hytter, som du kan leje under skituren for at få de bedste muligheder for at få en hyggelig skitur.

 

Wagrain – Østrig

Vore sidste destination til en skitur i juleferien er Wagrain der har beliggenhed i Østrig. Wagrain byer på pister i alle sværhedsgrad og tiltrækker derfor mange skiløbere hvert år. Der er i alt 37 pister i Wagrain.

Wagrain er en god destination til familieturen, hvor der skal være noget at opleve for alle. Og så er Wagrain også et godt sted at tage på grupperejse, da der er pister, hvor alle kan være med.

Samtidig har Wagrain også en central placering i området Salzbruger Sportwelt, hvor der også er mange andre gode oplevelser, hvis I godt kunne bruge en pause fra skipisterne.