Gran Canaria er en af danskernes favorit destination, når man snakker om charterferie, men Gran Canaria er også blevet en populær destination for folk der ønsker at komme på en cykelferie. En af de største grunde til, at Gran Canaria er blevet en så populær destination er, at der er varmt året rundt på denne spanske kanariske ø. Det bjerget terræn på Gran Canaria har lagt til grundlag for mange gode cykelferier, med plads til et erhverv niveau. Selv den mest erfaren cykelrytter, kan få masser af udfordring på Gran Canaria. Der er to muligheder når du skal på cykelferie på Gran Canaria den ene er, at du medbringer en cykel hjemmefra eller du lejer en på din destination. Der er flere steder på Gran Canaria, hvor du kan låne nogle gode racercykler til en yderst fornuftig pris. På Gran Canaria er der flere steder, hvor de tilbyder en guidede tur på cykel, så du ikke selv behøves at planlægge cykelruterne hjemmefra.

Gran Canaria har ruter til alle niveauer

Uanset om du er begynder eller professionel cykelrytter, så kan du finde ruter der passer til ethvert niveau. Der findes ruter der strækker sig ud på flade strækninger, og andre mere udfordrende ruter der går igennem mere kuperet terræn. Hvis du tager på cykelferie til Gran Canaria i vinterhalvåret, så er der store chance for at du møder nogle professionelle cykelhold, der er taget til denne fantastiske ø for at træne.

 

Udfordre dig selv på ruten Valley Of The Tears

Skal du udfordre dig selv? Så kommer du ikke uden om cykelruten Valley Of The Tears. Valley Of The Tears har gjort sig fortjent til navnet, og man skal være opmærksom på at denne cykelrute er til de mere øvede cykelryttere. Den gennemsnitlige stigning på denne rute er på 10 % og den højeste stigning er på hele 25 %, så der er gode mulighed for at udfordre sig selv på denne rute. Men er du klar til, at tage udfordringen op, så kommer du ud på en enormt smuk rute.

 

Gode råd til cykelferie på Gran Canaria

Et par gode råd til en cykelferie på Gran Canaria er at leje en bil i lufthavnen i Las Palmas, så du kan bruge bilen til transport fra og til lufthavn, og eventuelt til når du skal ud på en af de mange cykelruter på Gran Canaria. I mange tilfælde kan du leje en cykelholder på destinationen, men ellers kan det være en god ide at have en letvægt cykelholder med hjemmefra. Det sidste råd til din cykelferie er, at du skal huske at få en masse vand med til cykelturene, klimaet på Gran Canaria er enormt tørt, og det er nødvendigt med meget vand til cykelturen.