Har du endelig fået taget mod til dig og fået bestilt rejsen til Rio i Brasilien? Hvis ja, så bør du uden tvivl forsøge at komme med til det store karneval i byen. Karneval i Rio skulle være noget af det absolut største du kan opleve i Brasilien. Ja faktisk hele verden.

På denne side kan du læse mere om, hvad du skal bruge, hvis du gerne vil til karneval i Rio. Det handler bl.a. om at finde det rette kostume og ikke mindst finde det gode humør frem. Læs meget mere om det herunder.

Først og fremmest: Et flot kostume

Karneval i Rio handler i høj grad om at klæde sig ud og give den fuld gas til sambamusik og lignende rytmer. Derfor er det selvfølgelig meget vigtigt, at du finder et flot og lækkert kostume som du kan holde ud at have på i længere tid ad gangen.

I Rio danser du meget, hvorfor det anbefales at finde et kostume, der kan tåle til at blive rystet en lille smule. Derudover er det også værd at vide, at temperaturen og fugtigheden er forholdsvis høj i Rio, hvorfor det er en uhyre god ide at vælge et kostume, der ikke bærer præg af for meget stof. Ellers bliver det simpelthen for varmt og ulideligt.

Køb dit kostume her.

Et actionkamera er oplagt

Når du er til karneval i Rio, så skal du selvfølgelig have det foreviget. I den forbindelse er det oplagt at købe et actionkamera du kan placere i panden, på maven eller på en selfiestang. På den måde kan du skyde nogle super flotte billeder og videoer du med stolthed kan vise dine venner og familie, når du vender hjem til Danmark igen.

Husk: Det gode humør!

Til sidst er der bare at sige, at du skal huske det gode humør, når du tager til karneval i Rio. Det er nemlig udelukkende dét det handler om. At have det super sjovt med sig selv og ikke mindst dine medmennesker.