Hvis du står og skal bestemme dit næste rejsemål, så læs med her. For her guides du til din næste rejse igennem Italien. Og dette er hvad end du ønsker at fly, eller køre afsted på ferie. Du kan læse om de forskellige, men fantastiske aspekter der findes i Italien. Også herefter kan du vurdere hvilket sted, der passer bedst til din ferie.

Rom
Rom er med god grund, en af Italiens mest populære storbyer. Og i Rom kan du opleve alt, fra små hyggelige cafeer, til store kulturelle seværdigheder. For i Rom finder du f.eks. Colusseum, som er en populær seværdighed og som emmer af historie.

Og dette kendetegner meget godt Rom, hvor enhver gåtur føles som en tur rundt i en historiebog. Her kan du f.eks. se Vatikanet på din gåtur rundt. Også Peterskirken kan man med fordel besøge, på sin vandring rundt i byen. Og selvom der er ikke er meget tilbage af det gamle tempel, er det stadig helt utroligt smukt og helt sikkert et besøg hver. Og når du nu er i gang, så husk at gå en tur på den spanske trappe.

Milano
Mange tror at Milano er Italiens hovedstad, men dette er ikke sandt. Men byen er helt sikkert en af de mest populære byer for turister af besøge i Italien. Og udover at være kendt for sine gode fodboldhold Inter, og Milan. Er byen også meget kendt for sin store modehuse, som ofte måles med dem i Paris og New York.

Og hvis du er til shopping, så er Milano helt sikkert også et godt valg. For du kan opleve alle slags shopping, og i alle priskategorier. F.eks. kan du tage en tur på Corso Buenos Aires, hvor du finder alle mainstream butikker du måtte ønske dig. Hvis du er mere til det unikke, kan du besøge den gyldne trekant som det kaldes. Denne strækker sig i mellem Montepoleone, Via della Spiga, og Via Manzoni. Hvis dette frister til en rejse til Italien, så besøg hideaways.dk og lad dem hjælpe dig med din næste ferie.

Du finder i Milano også kulturelle seværdigheder, så det behøves ikke gå helt op i shopping det hele. Du kan f.eks. besøge det verdensberømte operahus La Scala, eller domkirken Il Duomo.

Firenze
i området Toscana finder man den smukke storby Firenze, som også er Italiens hovedstad. Firenze er ligesom andre Italienske storbyer, utroligt smuk og fuld af historie. Firenze er bedst kendt for sin spændende markeder, og festligt natteliv.

Firenze er så populær i højsæsonen, at man med fordel kan bestille billetter i forvejen til de museer og seværdigheder man gerne vil se. For der er nemlig så meget tryg på, at du hurtigt kan blive udsolgt. Hvis man gerne vil være kulturel i Firenze, skal man ikke snyde sig selv for domkirken som er helt utroligt smuk. Og hvis man lejer en bil, kan man fra Firenze besøge de smukke vinmarker og den smukke natur som Toscana er så kendt for.

Noget af det der er ens, for alle de 3 storbyer er at man spiser rigtig godt. Italienerne laver god mad, om det er pizza, pasta, eller fisk. Så man skal ikke være nervøs for, at gå ind på en af de mange cafeer og prøve noget nyt.