Det er snart tid til ferien og du glæder dig utrolig meget. Men hvordan forbereder man sig bedst til ferien, så man får den ultimative ferieoplevelse. Her kommer guiden til, hvordan du gør din ferie bedre end nogensinde før.

Den psykiske forberedelse

For at blive psykisk klar til sin ferie, kræver det, man gennemtænker nogle ting. Vil man gerne se godt ud på ferien, bør man forberede sig i god tid. Hvis man psykisk ikke føler, ens krop er klar til bikini, bør man gå i træningscenter i god tid. For nogen kan det dog være svært at smide det overskydende fedt. Hos Cerix.dk kan du dog få en Cooltech behandling, hvor de går ind og nedfryser fedtet de steder, hvor det ofte er virkelig svært at tabe sig. Her vil du så kunne få den rigtige bikinikrop, som du ønsker.

Når du når til ferien, kræver det også lige et par dage til at få tankerne væk fra hverdagens travle gang. Et godt råd, kan derfor være at tage fri et par dage inden ferien begynder, så du også kan få tankerne klar til ferien. Her kan du også bruge tiden på at pakke og komme i det rette humør.

Overvejelserne til pakningen

Når du skal pakke din kuffert til Maldiverne, kan en rigtig god ide være at finde en vejrudsigt. Der er, som i alle andre lande, nogle perioder, hvor vejret er bedre end andre. På Maldiverne sikre man sig dog næsten altid solskinsvejr. Men i månederne, hvor det er lavsæson, fra maj til november kan der være risiko for overskyet og regn, hvilket ikke er særlig fedt, hvis man ønsker en solferie. Skulle man dog have booket ferie i disse måneder, bør man kigge ekstra på vejrudsigten og pakke dertil.

Husk den rigtige valuta

Når du skal afsted, bør du sikre dig, du har den maldiviske rufiyaa, som er møntfoden på Maldiverne. Denne valuta betaler man med på hovedøen og på de lokale øer. På de forskellige resortøer betaler man med dollars, så det er en god ide at have begge med. Især hvis i gerne vil handle i de lokale butikker. Husk at medbringe en god bæltetaske, så i kan have jeres penge tæt på. Er i ude på de lokale øer, er det ofte ikke muligt at hæve penge.

Medbring de vigtigste ting

Du skal ikke overpakke din kuffert. Medbring de vigtigste ting, herunder er medicin virkelig vigtigt. Er du en der hurtigt bliver søsyg, kan Maldiverne være et svært sted for dig, da transport hovedsageligt består af båd eller fly. Maldiverne har nemlig 1200 øer, hvoraf de 200 er beboede.

Husk jeres rejseforsikring når i skal afsted og jeres sygeforsikrings kort.