Skal du til at på en backpacker rejse eller overvejer du at tage af sted? Så skal du kigge med nedenfor, hvor vi har samlet nogle gode råd, som du skal huske på før og under rejsen.

Det kan godt være uoverskueligt at pakke til en længere backpacker rejse. Der er mange ting, man skal huske og mange ting, som man skal have købt. Når du så endelig har fået pakket, så er der altid noget som du slet ikke får brugt, noget som du mangler og noget som du ville ønske at du havde taget med alligevel. Derfor kan du nedenfor læse om nogle gode råd til backpacker rejsen, så du komme godt fra start.

Hav overblik over din rygsæk

Det er en god ide, at have et godt overblik over, hvad du har i rygsækken. Læg derfor alt ud på gulvet inden afrejse og søg for, at du har det hele, inden du pakker det ned. Hvis du bare pakker i rygsækken lige når det passer dig, så kan du alligevel ikke huske, hvad du har puttet i og du skal til at tage det hele op igen. Du gør også dig selv en tjeneste, hvis du har et overblik over, hvad du skal have med og du kan dermed se bagefter, hvad der måske ikke er nødvenligt at have med alligevel. Et godt råd er, at du skal lade vær med at pakke alt for meget tøj. Tøj kan du altid købe i det pågældende land til billige penge, som du kan smide ud bagefter.

Tag flere penge med end regnet

Man bruger altid flere penge end man regner med. Tag derfor ekstra lommepenge med, så du er sikker på, at du ikke står et sted og mangler penge. Når man først er afsted, så vil man gerne opleve så meget som overhovedet muligt, hvilket kommer til at koste flere penge end man tror. Så når du planlægger din rejse, skal du lægge lidt flere penge fra, end du regner med. Regn det med i budgettet, så kommer det ikke som en overraskelse.

Vær åben på din rejse

Inden du tager afsted, har du helt sikkert læst en masse ting om det pågældende land eller seværdighed. Dette kan både være gode og dårlige ting. Dog er det tit sådan, at de ting man tror er de mindst fede, ofte de fedeste. Det bedste du kan gøre for dig selv er derfor at være åben over for oplevelser på din rejse.

Har du endnu ikke planlagt eller bestilt din rejse, så er et kig forbi denne side det hele værd.

Find også flere rejseråd på www.kystkultur.dk eller www.find-rejse.dk