At rejse en tur til Mallorca er en oplevelse i sig selv, og der er masser af oplevelser, som du kan få med på turen, når du gerne vil have det sjovt uden at betale kassen for din ferie. Nyd din ferie på denne skønne Middelhavsø, og få masser af gode ferieminder.

 

Spis som de lokale

Når du spiser som de lokale, får du ikke bare mad til en rigtig god pris, du får også en mere autentisk oplevelse. Gå en tur i gaderne på øen, og find de restauranter, hvor du kan se, at de lokale spiser, og hvor der ikke er en turist i sigte. Her kan du nyde lækker mad for få penge, og du får samtidig en høflig og god betjening.

Brug hotellets shuttlebus

Når du vil rundt på øen, er der masser af hoteller, som har shuttlebusser, du kan benytte. På den måde kan du komme rundt mange steder og få masser af oplevelser, og du kan som regel komme med fra dit eget hotel, uden at det koster dig noget.

Tag offentlig transport

Hvis dit hotel ikke har en shuttlebus, eller dens køreplan ikke passer ind i dine planer, så er der mange muligheder for at tage offentlige transportmidler. Her kan du komme med bus til langt de fleste steder. Du kan f.eks. komme til Palma, Alcudia eller andre steder. Køreplanerne er ret enkle at finde ud af, og både chauffører og lokale er altid hjælpsomme, når det kommer til at finde den rigtige bus.

Brug stranden

Tag en tur til stranden. Her kan du tilbringe hele dagen, uden at det koster dig noget, hvis du medbringer din egen parasol og badehåndklæde. Dagen går hurtigt i den varme sol, og du kan nyde svømmeturene i det azurblå vand, mens du nyder, at dette er en helt gratis fornøjelse, medmindre du benytter dig af strandens parasoller og liggestole.

Palmas gamle bydel

Tag en tur til Palma de Mallorca, og oplev den gamle bydel. Når du går rundt i Palma kan du fornemme og se spor af byens historie og både den kristne, den romerske og den muslimske fortid. Hvis du holder godt øje, kan du også se noget af Antoni Gaudis arbejde, som det for eksempel gør sig gældende inde i katedralen. Gå en tur i parken, som naturligvis også er gratis, hvilket oplevelsen ikke bliver mindre skøn af. Eller gå en tur på nogle af byens avenuer og nyd de smukke lindetræer og den afslappede stemning, der altid er på øen. Øen er i det hele taget fyldt med smukke steder, og det er kun et spørgsmål om at komme ud og af sted, og måske finde lige nøjagtig dit favoritsted. Det er en oplevelse i sig selv at betragte spanierne og deres afslappede livsstil. Sæt dig på en bænk, og betragt de mange mennesker, der går gennem byens gader, mens du nyder kaffen, og de går fra butik til butik.