Tanzania er det bedste land i Afrika at holde ferie i. Hvis du gerne vil opleve det mest fantastiske dyreliv, men også ligge og dase under en palme på en hvid sandstrand, så skal du til Tanzania.

Vi giver dig i denne artikel en guide til hvordan du planlægger den perfekte ferie i Tanzania.

3 dages luksus safari med privat guide

Turen starter når flyet begynder at gøre klar til landing ved lufthavnen tæt på Kilimanjaro. Når du har hentet din bagage, så står din chauffør og venter på dig med dit navn på et skilt.  Efter en times kørsel ankommer i til den hytte du skal bo i første aften.

Her har du udsigt ud over hele savannen, hvor chancen for at se en flok gnuer løbe forbi er meget stor.

Normalt starter dag 2 tidligt, men du aftaler selv med din guide hvornår i skal køer ud på safari. Savannen omkring er det sted i verden med flest levende dyr på et område, og i vil med garanti se løver, elefanter, giraffer, næsehorn og flodheste.

Når i er færdige med dagen skal du sove på savannen i et luksustelt med en dobbeltseng og varmt vandt.

Den tredjedag bestemmer du selv hvordan skal bruges og om du vil ud at besøge en landby, og se hvordan de lokale bor.

Herefter tager i videre på rejsen.

 

7 dage på privat ø med afslapning

De næste 7 dage skal du bruge på Chapwani Private Island, hvor der kun ligger et hotel med 10 hytter. Øen har 1 restaurant, som får frisk fisk hver dag.

Stranden har det fineste flormelis sand med palmer, hvor du kan slappe helt af til lyden af de små bølger. Hvis du gerne vil snorkle, kan du gøre det fra stranden hvor du hurtigt kommer ud til det farverige koralrev.

Efter 1 uge med fred og ro, går turen videre til Zanzibar der ligger 15 min fra øen i båd.

 

7 dage på Zanzibar med hytte på stranden

De sidste 7 dage skal du tilbringe på en hytte helt nede på stranden på Kendwa Rocks Hotel. Hotellet ligger perfekt, da du både har den fantastiske strand, men også kan gå op til byen, og spise på nogle af de lokale restauranter.

Denne side af øen har lidt mere liv, hvor der også er fest på et par af barerne i nærheden.

Tiden går desværre meget hurtigt, men du kan være helt sikker på at du får uforglemmelige minder på denne tur

 

Turen til Tanzania og Zanzibar er en fantastisk oplevelse, men det er ikke helt billigt. Du kan forvente at skulle betale omkring 40.000 i alt pr person med mad, fly, hotel og alle udgifter.

Hvis du ikke har pengene lige nu, men gerne vil afsted, så er der mulighed for hurtige lån, så du kan komme afsted. Hvis du gerne vil se mulighederne for at låne penge til ferien kan du klikke her.