Der findes virkelig mange måder at rejse på, men de rejser, som du aldrig glemmer, er dem, der udvikler dig, udfordrer dig og modner dig. Dette opnår du kun ved at tage på rejser, du ikke plejer og som er uden for din komfortzone. Bliv inspireret og få gode råd lige her.

Find anderledes rejsemål

Hvis du skal opleve noget nyt, siger det sig selv, at du skal rejse til nye steder. Det kan være dejligt velkendt og afslappende at rejse til det samme sted i Spanien eller Sydeuropa, hvor du kan dase ved poolen og drikke drinks i baren.

Problemet med disse ferier er, at du ikke husker dem for noget særligt. Det er ikke oplevelser, du ser tilbage på og tænker, at det virkelig udviklede dig eller udfordrede dig som menneske. Det er selvfølgelig også helt i orden, hvis du bare har brug for en badeferie, men måske du skulle udvide din horisont.

Det kan betale sig at tænke anderledes, når du skal finde det fremtidige rejsemål for en udfordrende rejse. Du kunne overveje at rejse til områder med vild natur og flotte landskaber, hvor du kan udfordre dig selv både fysisk og mentalt.

Glem komfort og luksus

Hvis du føler dig klar til at tage på en anderledes rejse, er en vigtig del i at få en helt speciel oplevelse at glemme alt, hvad der hedder luksus og komfort, såsom aircondition, lækre hotelværelser, overdådige morgenmadsbuffeter og poolområder.

I stedet skal du fokusere på fantastiske naturområder, hvor du kan vandre og få helt uforglemmelige oplevelser, hvor du får pulsen op, selv skal lave mad over et bål med trangia, og selv skal bære rundt på din bagage.

Gode rejsemål til oplevelses- og vandreferier kunne være Skotland, som har smuk, frodig og vild natur. Der er også mange smukke og vilde områder op igennem Sverige, som der er let adgang til her fra Danmark af. Du kan også vælge at skubbe dine grænser helt og vælge at rejse til nye kontinenter, hvor du også bliver udfordret på kultur, sprog og helt ukendte og varierede naturområder.

Har du alt udstyret?

Når du skal på en oplevelsesferie, vandreferie eller blot en aktiv ferie, så er det virkelig vigtigt at have det rette udstyr. Du skal klare dig selv det meste af tiden, men du har i den grad brug for udstyr, der kan hjælpe dig på vej og gøre din oplevelse fantastisk på den gode måde, hvor du stadig har de basale behov opfyldt.

Det er blevet meget populært at tage på vandrerejser, og i den forbindelse er det ikke til at komme uden om en stor rygsæk eller rejsetaske, vandrestøvler, en god, vind- og vandtæt jakke, samt bål- og madlavningsudstyr, så du stadig kan få næring til turen.

Naturligvis.com har et stort udvalg af alt fra tøj, til sko, til udstyr og gadgets, som passer til din aktive oplevelsesrejse. Hvis du er klar til at tage på en rejse, der ændrer dig, kan du se deres udvalg hos Naturligvis Outdoor.