De fleste vil ikke tænke at en klassisk familieferie og jagtferie passer sammen. Det kan dog sagtens lade sig gøre at få begge dele til at gå op i en højere enhed. Vi vil i denne artikel give dig et kort overblik over hvordan du både får lov til at gå på jagt, mens resten af familien oplever noget andet.

Vælg den rigtige destination.

Den første råd når du kombinerer familieferie og jagtferie er at du skal vælge den rigtige destination. Landet du vælger skal både have gode jagtmuligheder for dig, men også have andet at byde på til familien

Her vil vi forslå Tyrkiet, da der både er gode jagtmuligheder til dig, men landet byder også på meget andet.

Tyrkiet har oplevet nogle politiske problemer, men der er i dag kommet styr på landet. Tyrkiet har nogle store skove, der ligger scenen til en fantastisk jagt. Udover mulighederne for jagt, byder Tyrkiet på en anderledes kultur der bærer præg af både sine kristne og muslimske rødder.

Hvis der er nogle i familien der gerne vil have mulighed for at ligge på stranden nogle af dagene er Tyrkiet også kendt for sine gode feriebyer.

 

Sørg for at alle får oplevet hvad de gerne vil

Det andet råd når du kombinerer familieferie og jagtferie er at alle får mulighed for at opleve hvad de gerne vil.  Du skal kunne gå på jagt nogle af dagene, måske vil din kone gerne opleve nogle historiske steder og nogle af landets wellness oplevelser. Hvis du også har børn med er det måske vigtigt for dem at kunne bade og lege i en pool.

Den bedste måde at få plads til alles ønsker er ved at sætte nogle dage af til hver persons ønsker.

Hvis din familie ikke ønsker at tage med ud på jagt sammen med dig, kan de med fordel tage ud at opleve noget kulturelt eller hvad de har lyst til de første par dage. Herefter kan i fortsætte ferien sammen et andet sted i Tyrkiet hvor programmet står på afslapning og badning.

 

Skyd dyr du ikke har mulighed for i Danmark.

Det tredje råd om at kombinere familieferie og jagtferie er at jagte dyr du ikke har mulighed for i Danmark. Årsagen til ikke at jagte de samme dyr er ligesom ikke at spise på danske restauranter i udlandet. Du skal opleve den lokale kultur. Tyrkiet er nogle af de suverænt bedste muligheder for vildsvinejagt i verden. Vildsvin er et imponerende dyr at jagte på grund af den store størrelse de, og fordi du skal være dygtig for ikke at skræmme dem væk.

 

Du kan selvfølgelig bruge samme fremgangsmåde til at planlægge en ferie et andet sted i verden, hvor de samme huskeregler for at kombinere familieferie og jagtferie stadig gælder.